Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Psyche 12 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Rock today: forceer geen dingen

Een krachtige manier om mindfulness op dagelijkse basis toe te passen, is door het zetten van intenties. Wat er gister is geweest, mag je loslaten. Alles wat er vandaag op je pad komt, zie je tegemoet met een positieve mindset. BEDROCK gelooft dat intentional living je helpt om bewust te leven en vandaag geven we je mee: forceer geen dingen.

De positieve intenties zijn gebaseerd op de kosmische energie van vandaag, en helpen je om focus te creëren.

Forceer geen dingen

Soms wil je iets heel graag, maar lijkt het onbereikbaar. Wanneer je iets moet forceren, is het waarschijnlijk niet meant to be. Nog niet. Want als iets echt is, hoef je het niet te forceren. De liefde is hiervan een mooi voorbeeld. Het moet gemakkelijk zijn om lief te hebben, en als dat niet zo is, dan is het misschien niet de bedoeling.

Indien iets echt is, voelt alles natuurlijk. Forceer niks en vertrouw in het universum dat dingen op je pad komen als ze voorbestemd zijn.

Mensen overtuigen

Dingen forceren is één van de slechtste dingen die je kunt doen. Zodra dingen niet gaan zoals gepland. dan kun je wat anders proberen. Afwijzingen zijn in feite veranderingen van je koers en door dingen alsnog te forceren, maak je het alleen maar erger. Jij hebt (tot een zekere hoogte) zelf controle over jouw leven, dus je hoeft niks te forceren. Al helemaal niet voor een ander! Investeer jouw kostbare tijd niet in het overtuigen van mensen waarom dingen anders lopen.

December vergt energie

Energie is kostbaar. Vooral in december, een maand vol prikkels en sociale activiteiten. Verspil jouw schaarse energie dan ook niet aan onhaalbare doelen of aan jezelf anders voordoen dan je bent. Jouw energie is te krachtig om te verspillen door indruk te willen maken op anderen.

Rock today: probeer te ontvangen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️