Bedrock's expert
Bedrock's expert Spiritualiteit 6 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Rock today: probeer te ontvangen

Een krachtige manier om mindfulness op dagelijkse basis toe te passen, is door het zetten van intenties. Wat er gister is geweest, mag je loslaten. Alles wat er vandaag op je pad komt, zie je tegemoet met een positieve mindset. BEDROCK gelooft dat intentional living je helpt om bewust te leven en vandaag gaat dit over ontvangen.

Daarom delen wij een positieve intentie gebaseerd op de kosmische energie van vandaag, die je helpt om focus te creëren.

Durf te ontvangen

Je staat op het punt om iets ongelooflijks te ontvangen. Je bevindt je in de perfecte positie om iets te krijgen waar je al tijden naar verlangt. De energie die jij uitstraalt, is een magneet voor jouw dromen. Houd je visies scherp en de vibraties die je voelt hoog.

Voel je vrij om open te staan voor gifts van anderen. Het ongemak dat je hier soms bij voelt, is onterecht. Vergroot je vertrouwen in het universum en twijfel nooit aan of je niets wel of niet verdient.

Stel jezelf open

Wanneer jij open staat voor een geschenk in de vorm van een compliment, een mooie kans die je wordt aangereikt (zoals een nieuwe baan), opbouwende kritiek of materiële geschenken, laat jij je meevoeren op de magie die het universum creëert. Je stelt je open.

Gouden kansen in september

Je zou zomaar overspoeld kunnen worden met enthousiasme, optimisme en groei. Maak daar gebruik van! De afgelopen maanden heb je zaadjes gepland en daar mag je nu de vruchten van plukken. Laat de stress van de afgelopen maanden van je afglijden en eindig dit jaar met hoop. Met iets groots en liefdevol in jouw hart en hoofd, met inspiratie en motivatie. Ben jij er klaar voor?

De kunst van complimenten geven (én ontvangen)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️