Rosa Bertram
Rosa Bertram Luistervoer 26 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Bedrock Talks: over (vrouwelijk) leiderschap met Caroline Glasbergen

Over een bewust en gelukkig leven schrijven we bij Bedrock maar al te graag. Maar omdat we soms nét iets meer de diepte in willen op een bepaald gebied, maken we de podcastserie ‘Bedrock Talks’. In deze podcast gaan we in gesprek met experts op het gebied van bewust, gelukkig en duurzaam leven. Dit keer interviewen Bedrock’s Rosa en Lisanne powervrouw Caroline Glasbergen.

Grote kans dat je de naam Caroline Glasbergen weleens voorbij hebt zien komen, want je komt niet meer om haar heen als je ook maar een beetje geïnteresseerd bent in persoonlijke groei, carrière en/of feminisme. En dat zijn we natuurlijk!

Podcast over vrouwelijk leiderschap

Een groep leiden of leiderschap nemen over jezelf, hoe doe je dat? En nog belangrijker: hoe doe je dat als vrouw? We leven in een wereld waarin leiderschap voornamelijk wordt geassocieerd met masculiene waarden, terwijl 17 van de 19 waarden (!) omtrent leiderschap feminien zijn.

Dat is best vreemd, toch? En waarom noemen we het eigenlijk (heel bewust) vrouwelijk leiderschap? We noemen het immers ook niet mannelijk leiderschap wanneer een man de leiding heeft.

Je begrijpt: er is nog veel werk aan de (taboe)winkel en dat is precies de reden dat we in gesprek gaan met ondernemer en oprichter van New Female Leaders; Caroline Glasbergen.

Bedrock Talks met Caroline Glasbergen

Caroline verdiept zich al bijna 3 jaar lang in het onderwerp van (vrouwelijk) leiderschap en hoe je kunt leiden vanuit je eigen waarden. Met New Female Leader helpt ze vrouwen bij het vinden van hun authentieke zelf. En daar hebben we het maar al te graag met haar over!

Tijd om alle taboes en mythes van tafel te vegen, erachter te komen welke ouderwetse ideeën wijzelf eigenlijk onbewust meedragen en niet onbelangrijk: hoe je vrouwelijk kunt leiden!

Luister Bedrock Talks over vrouwelijk leiderschap

De nieuwe aflevering van Bedrock Talks luister je nu op Spotify en iTunes. Vond je het een interessante aflevering? Laat dan vooral een review achter! We zijn super benieuwd wat je ervan vindt en ervan hebt opgestoken.

Meer Bedrock Talks:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️