Rosa Bertram
Rosa Bertram Luistervoer 24 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Bedrock Talks: over het werken met reiki en energieën (hoe doe je dat?)

Over een bewust en gelukkig leven schrijven we bij Bedrock maar al te graag. Maar omdat we soms nét iets meer de diepte in willen op een bepaald gebied, maken we de podcastserie ‘Bedrock Talks’. In deze podcast gaan we in gesprek met experts op het gebied van bewust, gelukkig en duurzaam leven. Dit keer hebben Rosa en Lisanne het over reiki en het werken met energieën. Want hoe werkt dat nou eigenlijk?

Werken met energieën en reiki: het klinkt altijd indrukwekkend. Het zou pijnen kunnen verlichten, je immuunsysteem kunnen activeren en blokkades kunnen opheffen. Dat zijn geen kleine dingen!

Maar hoe je dat nou precies doet en wat je er precies aan hebt, bleef ons eigenlijk altijd een beetje onduidelijk. Hoog tijd om daar eens dieper in te duiken!

Podcast over reiki en energieën

Over reiki horen en lezen we steeds vaker: hoe het energieën zou kunnen helen, je bepaalde blokkades zou kunnen loslaten en dat allemaal door allerlei dingen met je handen te doen zónder de ander aan te raken.

Je zou reiki zelfs op afstand kunnen doen en op die manier een ander kunnen helpen helen. Dat klinkt natuurlijk geweldig, maar zoals gezegd ook nog een beetje onduidelijk en uhh… tja, vaag vooral. Voor veel mensen blijft het een zweverig verhaal en ver-van-hun-bed-show.

Bedrock Talks met Marjolein Berendsen

Maar dat hoeft het helemaal niet te zijn, vertelt onze gast van deze aflevering. We spreken voor deze podcastaflevering met Marjolein Berendsen, zij is de oprichtster van ZoMa-opleidingen, een opleidingscentrum tot holistisch therapeut en reiki healer.

Ze is nu zo’n 20 jaar het spirituele pad aan het bewandelen en sinds 2000 met reiki bezig, waar ze uiteindelijk haar baan van maakte en anderen nu in opleidt.

In deze podcast vragen we haar het hemd van het lijf, leer je hoe reiki – en het werken met energieën in het algemeen – precies werkt, welke veranderingen ermee teweeg kunnen worden gebracht en ook dat het helemaal geen vaag of zweverig verhaal hoeft te zijn. Dat bewijst grounded Berendsen zelf!

Je begrijpt: deze aflevering wil je zéker niet missen.

Luister Bedrock Talks over reiki en energieën

De nieuwe aflevering van Bedrock Talks luister je nu op Spotify en iTunes. Vond je het een interessante aflevering? Laat dan vooral een review achter! We zijn super benieuwd wat je ervan vindt en ervan hebt opgestoken.

Meer Bedrock Talks

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️