Rosa Bertram
Rosa Bertram Betere wereld 15 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

De visuele ‘How to be… Plastic Free’ guide (download ‘m nú gratis)

Jaarlijks belandt er 9 miljard kilo (!) plastic in de oceaan. En wel 50 procent daarvan is slechts één keer gebruikt. Yup, dat is dus wegwerpplastic. Zo ontzettend zonde: ecosystemen raken er door in de war, koraalriffen sterven af en wij slikken die microplastics uiteindelijk weer in. Dat lees je goed: elk jaar slik je 11.000 stukjes microplastic in. Schrikken he? Hoog tijd dat we meer te weten komen over die verdomde plastic soep en een plasticvrij leven. 

Toch begrijpen we heel goed dat de plastic soep en zero waste leven niet echt de meest sexy onderwerpen zijn, hoe belangrijk de thema’s ook zijn. Daar moet toch iets op te verzinnen zijn, dachten we bij BEDROCK…

‘How to be… Plastic Free’ guide

Om het wereldwijde plasticprobleem aan te kaarten en onze lezers, volgers en omgeving échte inspiratie en duidelijke informatie mee te geven (die ook daadwerkelijk inspireert), hebben we de afgelopen periode hard gewerkt aan de ‘How to be… Plastic Free’ guide!

Een guide vol aangrijpende informatie, inspiratie, zó mooi vorm gegeven dat je het direct op je koelkast, slaapkamer en badkamer wilt hangen. Niet alleen die van jezelf, maar ook bij al je vrienden, familie, collega’s en kennissen. Wat kan je verwachten?

Wat staat er in de guide?

Denk aan toffe illustraties, uitgebreide infographics, checklists voor in elk vlak van je leven, Do It Yourself’s én heerlijke recepten om zelf makkelijk mee aan de slag te gaan. En uiteraard: geheel in de visuele BEDROCK-stijl die je van ons gewend bent.

En even een big shoutout naar onze designer Boukje Meulenberg, die verantwoordelijk is voor deze oogstrelende visuele guide die jij de komende tijd gratis kan downloaden.

Download BEDROCK’s ‘How to be… Plastic Free’

Door je hieronder in te schrijven voor de nieuwsbrief, ontvang je de ‘How to be… Plastic Free guide’ direct in je inbox. Let op: je moet je aanmelding eerst even bevestigen (check je spam-folder als je geen bevestiging of guide hebt ontvangen).

Oh enneh… Vergeet ons niet te taggen op Instagram (@bedrockmagazine en #bedrockmagazine) als je wilt delen hoe jij tips uit de How to be… Plastic Free Guide volgt! We zijn heel benieuwd ;-).

DEZE ACTIE IS INMIDDELS AFGELOPEN.

Podcast over Zero Waste

Benieuwd hoe is het om zero waste te leven? En of je dan ook écht geen afval maakt, waarom dat nodig is en wil je horen hoe oprichtster van Zero Waste Nederland, hier enthousiast over vertelt?

Geheel in thema interviewen we in deze Bedrock Talks podcastaflevering over zero waste leven met Elisah Pals.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️