Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 21 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Dé reden waarom je deze maand extra gaat genieten aldus de astrologie

Tijd voor een nieuw seizoen met in deze maandhoroscoop alle tips om er optimaal van te genieten. De zon verhuist naar een nieuw sterrenbeeld waardoor we allemaal de voordelen zullen gaan ervaren. Van 21 juli tot 20 augustus staat de zon in Leeuw en worden we allemaal meer levensgenieters.

Modern astroloog de Maannomade geeft een update van de sterren.

De maandhoroscoop voor juli 2022

De zon staat voor het leven, de energie die we uitstralen, onze dagelijkse mood en behoeften die we hebben. Afhankelijk van het sterrenbeeld waar ze in staat hebben we meer behoefte om net als afgelopen maand thuis tijd door te brengen (zon in Kreeft) of om juist komende maand alles uit het leven te halen (zon in Leeuw).

Hallo passie!

Leeuw is een echt vurig sterrenbeeld en kenmerkt zich door te leven vanuit zijn hart, vol passie en energie staat hij in het leven. Elke dag worden de slingers opgehangen en met zijn warme hart doet hij dit niet voor zichzelf, maar vooral om het anderen naar de zin te maken.

Bedrock Talks: over gezond egoïsme met Inger Strietman

Leeuw weet dat het leven kort is en dat het belangrijk is om elk moment bewust en positief te ervaren. Hoe zwaar het soms ook is, het zijn de kleine lichtpuntjes die het maken. Tijd dus om extra te genieten, jezelf vaker te verwennen en de gezelligheid van anderen op te zoeken. Genoeg festivals die doorgaan, dus genoeg redenen om het leven extra te gaan vieren.

Seizoen van de Leeuw

Nu de zon de komende vier weken in Leeuw staan, zullen we allemaal meer trekjes van dit enthousiaste sterrenbeeld gaan overnemen. Grote kans dus dat jij de komende maand meer zelfvertrouwen zal ervaren en wat brutaler uit de hoek zal komen.

Leeuw zorgt ervoor dat je minder op je mondje gevallen zal zijn en dat helpt toch om dingen gedaan te krijgen. Daarnaast helpt het ook in je relatie, want als het vuurtje tijdelijk gedoofd was, dan zorgt passievolle Leeuw er zeker weer voor dat je elkaar op een nieuwe manier zal gaan ervaren.

Dit Leeuwenseizoen is extra fijn voor mede vuursterrenbeelden, zoals Ram, Leeuw en Boogschutter die het fijn vinden om spontaan vanuit het hart te leven, in tegenstelling tot Weegschaal, Tweelingen en Waterman die liever wat extra willen nadenken.

Waarom astrologie niet zweverig hoeft te zijn

Meer energie

Ervaar je meer energie? Dat komt vast door de nieuwe maan van vandaag die je energie geeft om vooral de slingers op te hangen en jezelf te trakteren op dat lekkere stukje taart.

De nieuwe maan in Leeuw geeft inzichten hoe je liever voor jezelf mag zijn door jezelf de pleziertjes van het leven te gunnen. Feesten, fijne mensen, goede seks, whatever floats your boat…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️