Rosa Bertram
Rosa Bertram Betere wereld 25 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Overvolle kledingkast maar geen zin te verkopen? Clean your Closet komt bij je langs

Wie herkent het niet: een overpuilende kledingkast hebben en nog steeds het gevoel hebben dat je niets hebt om aan te trekken. Het gevolg van de vele uitverkoopjes hier en daar en moeite hebben met dingen loslaten, en dan met name spullen. Maar waarom niet gaan voor een overzichtelijke kledingkast vol met items waar je blij van wordt?

De grote schoonmaakbeurt, het wordt weer bijna lente dus we zullen er bijna allemaal aan geloven! Want met een opgeruimd huis en ook een opgeruimde kledingkast, zorg je voor orde in de chaos.

Zo weet je niet alleen makkelijker wat in je kledingkast hebt liggen, het is ook makkelijker combineren. Mits je de juiste items hebt. Alle redenen dus om eindelijk voor een capsule wardrobe te gaan.

Waardevolle items, waar je makkelijk outfits mee kan combineren. Maar hoe doe je dat?

Orde in je kledingkast

Om orde in je kleding-chaos te scheppen, kan het een goed idee zijn om een bezem door je kast te halen en a la Marie Kondo je bij elk item af te vragen of je er echt blij van wordt. Of heb je het meer in je kledingkast liggen omdat je het nu eenmaal liever niet wegdoet, terwijl je het eigenlijk nooit draagt?

Ook lezen: Designerkleding van echte modellen overkopen? Het kan! (en je steunt het goede doel)

Je bent niet de enige! De oplossing? Maak er een ander blij mee. Verkoop of doneer je kleding. Heb je liever een extra zakcentje, dan is de eerste optie een goed idee. Alleen kan het soms best veel tijd en moeite kosten om elk kledingstuk los aan te trekken, te fotograferen en te verkopen. Dus blijf je het klusje maar uitstellen. Herkenbaar?

Clean Your Closet

Daarom komt het duurzame modeplatform The Next Closet nu met een nieuwe service, namelijk: Clean Your Closet. Samen met jouw hulp komen ze bij je langs om je kledingkast door te spitten en verkopen zij de kleding voor jou. En nemen zo al het vervelende werk uit handen.

Must read: Elke week een nieuwe outfit? Dit is de (verborgen) impact van kleding op het milieu

Dus wel je kleding verkopen maar geen zin in de rompslomp? Met Clean Your Closer hoef je nooit meer foto’s te maken, te chatten met mensen die voor niks jouw mooie items willen kopen of helemaal nooit betalen. En je krijgt vanzelf 60 procent van de opbrengst op je rekening gestort.

Handig voor als je ook een overvolle kledingkast vol met items hebt waarvan je niet meer wist dat je ze had. Zo wordt jouw kleding toch gebruikt, heb jij een opgeruimde kast en een zakcentje en zorgen we samen voor een circulaire economie. Win-win-win!

Benieuwd hoe dat zit? Bekijk dan nu de website van The Next Closet.nl.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️