Monique van den Boomen
Monique van den Boomen Psyche 18 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

Een handleiding over verschillende edelstenen en de positieve energieën die ze creëren

Edelsteentherapie baseert zich op de zuivere trillingsfrequentie van edelstenen. Elk object bestaat namelijk uit trillende atomen. Volgens de edelsteentherapie heeft de trilling van een steen invloed op mensen en hun omgeving.

Er wordt niet voor niets gesproken over ‘the vibe’. Met deze edelstenen creëer jij positieve energie. No bad vibes.

Verschillende edelstenen: een handleiding

Deze 7 edelstenen hebben ieder hun eigen, bijzondere eigenschappen. Lees even mee!

1. Toermalijn

Toermalijn beschermt tegen alle vormen van negatieve energie. Het helpt om slechte energie af te voeren, maar ook om het om te zetten in positieve energie.

2. Shungiet

Shungiet reinigt de ruimte waarin je hem plaatst. De steen biedt bescherming tegen verschillende vormen van straling, van bijvoorbeeld je telefoon, laptop of magnetron.

3. Citrien

Citrien zorgt voor positiviteit en helpt om depressies en angsten te overwinnen. De steen bevordert onder andere het zelfvertrouwen en geeft je meer energie en levensvreugde.

4. Fluoriet

Fluoriet werkt beschermend en stabiliserend. De steen geeft je meer zelfvertrouwen en structuur in je leven en zorgt voor een beter inzicht in je gedachten en gevoelens.

Lees ook: Waarom je door enkel een positieve mindset geen zelfvertrouwen krijgt (en hoe je dit dan wel krijgt)

5. Rozenkwarts

Rozenkwarts is de steen van de liefde. De steen opent je hart voor liefde en trekt liefdes- en vriendschapsrelaties aan. Het draait hierbij niet alleen om liefde naar anderen toe, maar ook naar jezelf.

6. Hematiet

Hematiet werkt beschermend en zorgt voor een positieve, harmonische sfeer. De steen zorgt voor zelfvertrouwen, zelfrespect en vergroot je wilskracht.

7. Bergkristal

Bergkristal is een steen met een sterke genezende kracht. De steen reguleert energie door het op te slaan en het je te geven wanneer je het nodig hebt.

Meer over edelstenen en kristallen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️