Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Betere wereld 5 dec 2022
Leestijd: 1 minuut

Mooi nieuws: prinses Catherine draagt een geleende jurk

Wij schreven er al vaker over: kleding lenen. Dat ook prinses Catherine van Groot Brittannië deze trend nu oppikt, vinden wij mooi nieuws! Op de uitreiking voor de Earthshot Prize, een milieuprijs bedacht door prins William, verscheen ze in een prachtige, groene geleende jurk.

Kleding lenen voor een feestelijke gelegenheid is een beter alternatief dan elk jaar een nieuwe feestoutfit kopen. Vaak ga je toch voor een eye catcher, en daar raak je eerder op uitgekeken. Het opvallende item belandt vervolgens achter in de kast en dat is zonde.

Felgroene geleende jurk

De Britse prinses Catherine is hier bewust mee bezig. Natuurlijk past een geleende jurk ook beter bij de gelegenheid, namelijk de Earthshot Prize. Zou ze daarom gekozen hebben voor een opvallend felgroen exemplaar?

De jurk die ze leende via het Britse platform HURR staat haar fantastisch. Voor een meer persoonlijke touch, droeg ze een bijpassende groene ketting van haar overleden schoonmoeder prinses Diana.

Earthshot Prize

De Earthshot Prize werd afgelopen vrijdag voor de tweede keer uitgereikt in de Amerikaanse stad Boston. De genomineerden houden zich in het dagelijks leven bezig met innovatieve oplossingen voor de klimaatcrisis. Onder de genomineerden waren ook twee Nederlanders!

Anna Looze van Eleonora (22): ‘vintage sieraden zijn voor mij betekenisvol en duurzaam’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️