Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Watch 25 jul 2020
Leestijd: 1 minuut

De spirituele filmsite: dit is waarom je je Netflix-account wilt inruilen voor Gaia

Hoewel er heel wat interessante docu’s, series en films te vinden zijn op Netflix, mogen we niet vergeten dat er ook andere platformen bestaan met razendboeiende content. Ben jij bijvoorbeeld al bekend met Gaia? Deze filmsite wordt weleens dé nieuwe  en vooral bewuste Netflix genoemd, met een ruime focus op spiritualiteit en duurzaamheid.

Yes, je leest het goed. Gaia zou weleens je nieuwe go-to filmsite kunnen worden. Een filmplatform dat helemaal aansluit bij de thema’s waar we bij Bedrock zo graag over schrijven. Ofwel: alles wat te maken heeft met bewust leven.

Gaia: de nieuwe, bewuste Netflix

Ben je net als wij geboeid door thema’s als bewustzijn, gezondheid, yoga, spiritualiteit en nieuwe wetenschap? Dan durven we te wedden dat Gaia wat voor jou is.

Lees ook: Interview met medium Saskia Nefkens: ‘Spiritualiteit wordt steeds toegankelijker’

Deze streamingssite bundelt namelijk alle relevante content die met deze thema’s te maken heeft. Op wekelijkse basis worden er nieuwe films, docu’s en series toegevoegd aan het aanbod. Jep, en dat allemaal met hetzelfde gemak als waarmee je Netflix kijkt.

Een greep uit het aanbod

Wat je zoal kunt verwachten? Denk aan online yogalesjes (maar evengoed documentaires over de yogawereld), biografische docu’s over spirituele leiders, wetenschappelijke films over thema’s als hoogsensitiviteit, emoties en intermittent fasting of verhalende fictie-films met een spirituele ondertoon.

Overtuigd? De prijzen van een lidmaatschap bij Gaia start vanaf €8,25 per maand. Bekijk de verschillende tarieven op de website voor meer informatie.

Bekijk hier de introductievideo van Gaia:

Meer interessante docu’s?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️