Een handleiding over verschillende edelstenen en de positieve energieën die ze creëren

Edelsteentherapie baseert zich op de zuivere trillingsfrequentie van edelstenen. Elk object bestaat namelijk uit trillende atomen. Volgens de edelsteentherapie heeft de trilling van een steen invloed op mensen en hun omgeving. Er wordt niet voor niets gesproken over 'the vibe'. Met deze edelstenen creëer jij positieve energie. No bad vibes.

Toermalijn

Toermalijn beschermt tegen alle vormen van negatieve energie. Het helpt om slechte energie af te voeren, maar ook om het om te zetten in positieve energie.

Shungiet

Shungiet reinigt de ruimte waarin je hem plaatst. De steen biedt bescherming tegen verschillende vormen van straling, van bijvoorbeeld je telefoon, laptop of magnetron.

Citrien

Citrien zorgt voor positiviteit en helpt om depressies en angsten te overwinnen. De steen bevordert onder andere het zelfvertrouwen en geeft je meer energie en levensvreugde.

Fluoriet

Fluoriet werkt beschermend en stabiliserend. De steen geeft je meer zelfvertrouwen en structuur in je leven en zorgt voor een beter inzicht in je gedachten en gevoelens.

Rozenkwarts

Rozenkwarts is de steen van de liefde. De steen opent je hart voor liefde en trekt liefdes- en vriendschapsrelaties aan. Het draait hierbij niet alleen om liefde naar anderen toe, maar ook naar jezelf.

Hematiet

Hematiet werkt beschermend en zorgt voor een positieve, harmonische sfeer. De steen zorgt voor zelfvertrouwen, zelfrespect en vergroot je wilskracht.

Bergkristal

Bergkristal is een steen met een sterke genezende kracht. De steen reguleert energie door het op te slaan en het je te geven wanneer je het nodig hebt.

Het is tijd voor een nieuwsbrief die je verder brengt (+ ontvang een mindful kleurplaat)

Schrijf je in en ontvang gratis de Bedrock kleurplaat!

Reageer op artikel:
Een handleiding over verschillende edelstenen en de positieve energieën die ze creëren
Sluiten