Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 8 okt 2022
Leestijd: 4 minuten

De niet-zweverige daghoroscoop van 8 oktober 2022

Dit is jouw niet-zweverige daghoroscoop. Geen zweverig, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

De niet-zweverige daghoroscoop van 8 oktober 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Ram
  • Zon (ego): Weegschaal
  • Mars (passie): Tweelingen
  • Venus (liefde): Maagd
  • Mercurius (onsdenkvermogen): Maagd

Ram  (20 maart t/m 19 april)

Ondanks dat de volle maan van morgen je al een beetje vermoeid maakt, zit je van binnen nog vol levenslust nu de maan in jouw sterrenbeeld staat. Daardoor voel jij je helemaal lekker in je vel en is het dus best een goede dag om een nieuwe outfit te gaan shoppen.

Alhoewel je impulsiviteit wel versterkt wordt, leer je je lichaam ook meer te waarderen omdat je zelfvertrouwen een boost heeft gekregen waardoor je best wat leuke outfits zal scoren.

Niet vooruit te branden vandaag? 5 tips voor een energieboost

Stier (20 april t/m 20 mei)

Haast, haast en nog meer haast lijken het vandaag te gaan overnemen nu de maan in Ram blijft staan. Als laatste dag voor de volle maan voelt het alsof er nog veel moet gebeuren, maar er te weinig tijd is. Stap voor stap dus vandaag, plan voldoende rustmomenten en duik vroeg je bed in!

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

De volle maan energie is al aardig aanwezig en door de vurigheid van Ram ben je wat lichter ontvlambaar dan dat anderen van je gewend zijn, terwijl je wel een sterke behoefte hebt aan gezelschap van anderen. Houd het dus gezellig en bijt vooral wat vaker op je tong…

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Het liefst blijf je graag in je eigen bubbel, maar nu de maan in Ram staat heb je juist meer behoefte om nieuwe dingen te ontdekken en vooral een beetje tegendraads te zijn.  Slechte dag om naar de kapper te gaan, want door de boevige kant van Ram kan je kapsel best wat pittiger uitpakken waar je later misschien spijt van krijgt.

De niet-zweverige daghoroscoop van 5 oktober 2022

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Een hele fijne dag staat voor de boeg, niet alleen is het zaterdag en kan je dus helemaal los gaan, Ram zorgt er ook voor dat je extra geniet als jij jezelf uitdaagt. Plan vooral geen saaie dingen in, maar probeer eens een gek nieuw uitje of doe wat actiefs om het vuur in je te laten stromen als fijne tegenhanger voor de koude herfstdag.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

De maan verhuist naar een nieuw sterrenbeeld waar je een stukje onrustiger van wordt. Je gaat goed op stabiliteit en weten wat er komt, maar Ram laat je juist zien dat je het leven moet nemen zoals het is. Laat de controle dus los, niet alleen voor je gemoedsrust maar ook om wat spontaner de dag door te brengen.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Nu de maan in Ram zijn vuur zal uiten over jouw relaties, zal je merken dat je meer passie ervaart als je de liefde met een ander deelt. Een goede dag dus om lekker lang in bed door te brengen, of dat nou alleen met een massage is of met een partner…. Het wordt extra genieten als je nieuwe grenzen leert verkennen.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Ram is een sterrenbeeld die slecht kan stil zitten en zelfs jij als Schorpioen zal dat merken als de maan in het vurige teken staat. Een dag om je handen uit de mouwen te steken voor mentale afleiding. De volle maan van morgen kan je best wat energie gaan kosten.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Alle ideeën die in je hoofd zitten, krijgen nu een extra creatieve boost dankzij de vurige passie die de maan in Ram met zich meebrengt. Je hebt een sterke behoefte ze te uiten, dus gebruik de energieboost die je vandaag voelt om jezelf op te laden voor de volle maan van morgen. Doe vooral alleen maar leuke dingen, de saaie dingen komen later in de week wel weer.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Tijd voor meer plezier, want ondanks dat het morgen volle maan is, ben je te rusteloos om thuis te blijven zitten. Je wilt graag wat ondernemen, dus een goed moment om de bouwmarkt te overvallen en te kijken of jij je huis gezelliger kan maken voor de aankomende winter.

De wetenschap is om: we slapen écht slechter bij volle maan

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Nu de maan in Ram staat, merk je dat je niet helemaal lekker uit je woorden komt en sneller verhit raakt dan normaal als de emoties omhoog komen. Gelukkig zorgt Mercurius voor een fijne tegenhanger om toch de rust en rationaliteit te bewaren in emotionele gesprekken.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Zaterdag is zo’n winkeldag om lekker in de stad rond te hangen, maar nu de maan in impulsieve Ram staat is het voor jou beter om je pincode snel te vergeten omdat impulsaankopen op de loer liggen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️