Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 4 okt 2022
Leestijd: 5 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 4 oktober 2022

Dit is jouw niet-zweverige daghoroscoop. Geen zweverig, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

De niet-zweverige daghoroscoop van 4 oktober 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Waterman
  • Zon (ego): Weegschaal
  • Mars (passie): Tweelingen
  • Venus (liefde): Maagd
  • Mercurius (denkvermogen): Maagd

Ram (20 maart t/m 19 april)

De komende dagen draait het volledig om samenwerken, nu zowel maan als Venus ervoor zorgen dat jij een stukje socialer bent en meer open staat als teamspeler. Maak er vooral gebruik van door collega’s aan te spreken op technieken die je nog graag wilt leren, want door de stand van Mercurius neem je nieuwe vaardigheden ook nog eens sneller op.

Stier (20 april t/m 20 mei)

De maan in Waterman zet je de komende dagen meer aan het denken rond je carrière en laat je nadenken of dit nog steeds is wat je wilt. Een goed moment om te evalueren waar je nu staat en wat je graag veranderd wilt zien, omdat Waterman je helpt om buiten de gebaande paden te kijken voor oplossingen.

Astrologie voor dummies: maak kennis met de taal van de sterren

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Dagen waar de maan in Waterman staat, ga jij erg goed op de nieuwsgierige energie die weer in je naar boven komt. Je motivatie wordt versterkt waardoor je weer een beetje opleeft na de mindere dagen. Lekker gebruik van maken door in nieuwe onderwerpen te duiken zodat je mentaal geprikkeld wordt en nieuwe ideeën in je op zullen komen..

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Waar de afgelopen dagen tijdens de maan in Steenbok de onzekerheid al iets naar boven kwam, zorgt de maan in Waterman de komende twee dagen ervoor dat je geen behoefte hebt om te dealen met wat er speelt. Iets wat je niet van jezelf herkent, want normaal gesproken ben je helemaal in contact met jezelf. Weet dat weglopen van problemen het niet voor je gaat oplossen….

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

De overgang van de maan naar Waterman brengt een warme energie met zich mee waardoor je extra gefocust bent op relaties, niet alleen die van de liefde maar ook die van vriendschappen wil je extra in het zonnetje zetten. Tel daarbij op dat Venus, planeet van relaties, ook in een gulle bui is de komende maand waardoor het een best prima idee is om kleinigheidjes te kopen voor de mensen waar je van houdt.

Aan het daten? Dit is jouw ideale partner volgens de sterren

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Je bent vandaag lekker productief, niet alleen omdat Mercurius in jouw sterrenbeeld ervoor zorgt dat je vol nieuwe ideeën zit, maar ook door de energie van de maan die je een duidelijke focus geeft. Maak er alleen geen misbruik van door de pauzes over te slaan of teveel over te werken zodat je ook morgen ook nog energie hebt om te knallen.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

De creatieve energie van de maan in Waterman zorgt ervoor dat je lekker gaat op alle ideeën die in je hoofd zitten en deze meer durft te omarmen. Hoe gek ze ook klinken, want Waterman laat als echte paradijsvogel zien dat we ons nergens voor hoeven te schamen. Werk ze vooral uit, want het zou best wat moois kunnen gaan opbrengen.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Waar het ene sterrenbeeld zich tijdens de maan in Waterman meer uitslooft, heb jij als Schorpioen juist extra behoefte om jezelf aan de drukte te ontsnappen door jezelf terug te trekken. Alhoewel het misschien niet gewaardeerd wordt, is dit best een goed moment om anderen meer te ontwijken en vooral tijd alleen door te brengen om je gedachten weer op een rij te zetten.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Jouw creatieve hersenen gaan fijn op de energie die de maan in Waterman je de komende dagen geeft, waardoor je vol zit met nieuwe ideeën en je weer een stukje passie terugvindt. Niet alleen op de werkvloer, maar ook in bed nu je het vuurtje weer hebt gevonden dankzij Mars die jouw relatie (weer) in vuur en vlam zet.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Extra rusteloosheid kan opkomen nu de maan in Waterman ervoor zorgt dat je meer behoefte hebt aan stabiliteit, iets wat de onvoorspelbare Waterman je deze dagen helaas niet te bieden heeft. Een goede dag dus voor een strakke planning, dat geeft toch nog iets van een houvast.

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 3 oktober t/m 9 oktober 2022

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Met de maan in jouw sterrenbeeld, voel jij je extra gesterkt in je emoties waardoor je meer rust ervaart. Een fijn gevoel voor de emoties waar je anders liever voor wegloopt. Hierdoor kan jij jezelf beter uiten, dus maak er vooral gebruik van door tegen anderen te vertellen wat ze voor je betekenen, aangezien je soms best op jezelf bent…

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

De maan in Waterman zorgt ervoor dat jij je meer zal terug trekken in je emoties, wat je stiekem best een boost geeft. Waterman leert ons namelijk dat we volledig van onszelf mogen houden, ook van alle gekke trekjes die we hebben. Een mooie dag om dus te reflecteren hoe blij jij bent met jezelf door met een warme blik naar jezelf te kijken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️