Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 3 okt 2022
Leestijd: 4 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 3 oktober 2022

Dit is jouw niet-zweverige daghoroscoop. Geen zweverig, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

De niet-zweverige daghoroscoop van 3 oktober 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Steenbok
  • Zon (ego): Weegschaal
  • Mars (passie): Tweelingen
  • Venus (liefde): Maagd
  • Mercurius (denkvermogen): Maagd

Ram (20 maart t/m 19 april)

Het voelt alsof je op hete kolen zit, want naast dat de week weer begint, daagt de maan in Steenbok je ook nog uit om extra te knallen op het gebied van carrière. Je hebt een extra motiverend doel voor ogen, dus tijd om initiatief te nemen en de eerste stappen te zetten.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Tijd om plannen te maken voor de lange termijn. De maan in Steenbok daagt je uit om je doelen op papier te zetten en te werken aan de roadmap zodat jij een duidelijk doel voor ogen hebt. Eem goede dag om even te knallen op werk door wat extra uurtjes te maken.

Deze sterrenbeelden hebben het snelst bindingsangst (aldus de sterren)

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

De energie van de maan in Tweelingen is niet echt je favoriet, dus waar sommige over gemotiveerd raken, heb jij eigenlijk geen zin om uit bed te komen. Een goede dag dus om toe te geven aan de vermoeidheid en niet teveel van jezelf te vragen. Wel een goede dag om vooral tijd te besteden aan de dingen die je wel leuk vindt, om de dag toch fijn door te komen.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

De serieuze kant van de maan in Steenbok zorgt ervoor dat jij je best wat onzekerder kan voelen en daardoor niet helemaal in de mood bent. Houdt de gesprekken vooral luchtig en dingen die je irriteren kan je beter een dagje later opbrengen in een gesprek, als het je nog steeds dwars zit.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Je wordt je een stukje bewuster van je emoties en wat je nodig hebt, waardoor je lekker op weg bent om voor je mentale gezondheid te zorgen. Daarnaast een goede dag om fruit en smoothies weer te ontdekken zodat je ook je lichaam geeft wat deze nodig heeft om je gezond en sterk te houden.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Van alle serieuze Steenbok en Maagden energie die nu in de lucht hangt, heb jij juist het gevoel uit de band te willen springen. Tijd voor plezier en jezelf even te laten gaan om de dagelijkse stress even los te laten. En om te laten zien dat ook jij een wilde kant hebt. Niet dat je nu je hele leven om moet gooien, maar gekke geintjes uithalen is best een prima idee op een serieuze dag zoals deze.

Waarom astrologie niet zweverig hoeft te zijn

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Mocht je er het afgelopen weekend nog niet aan toegekomen zijn, dan is vandaag nog de laatste reminder dat de Steenbok maan je extra bewust maakt van alle klusjes in huis die je voor je uit hebt lopen schuiven. Tijd om de mouwen op te stropen en die stofzuiger er bij te pakken.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

De serieuze kant van Steenbok en het feit dat Mercurius retrograde (eindelijk) over is, zorgen ervoor dat je vandaag makkelijker je gevoelens uit dan voorheen. Je kan beter onder woorden brengen wat je voelt en de mensen om je heen zullen dat zeker waarderen. Een inkijkje in het illustere leven van een Schorpioen is altijd interessant…

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Een goede dag om je portemonnee thuis te laten, want de Steenbok maan zorgt ervoor dat je sneller geneigd bent om impulsaankopen te doen. Iets waar jij sowieso al een ster in bent, dus extra opletten is geen luxe als je al krap zit ondanks dat loon net gestort is.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Een laatste dag om te genieten van de maan die in jouw sterrenbeeld staat, want hierdoor ben je meer in contact met je emoties en je behoeften waardoor je een stuk meer rust hebt. Daarnaast maakt deze maanfase je ook een stuk warmer wat door anderen zeker gewaardeerd wordt.

Aan het daten? Dit is jouw ideale partner volgens de sterren

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Niet jouw favoriete tijd van de maand nu het zowel maandag is en de maan in Steenbok staat waardoor jouw emoties meer in de weg zitten en het je maar niet lukt om daar een goede uitlaatklep voor te vinden. Morgen verhuist de maan naar een nieuwe fase en wordt het een stukje beter!

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Jij bent blij dat het weer maandag is, want vandaag ben je extra vriendelijk en lukt het je nog beter om te verbinden met de mensen om je heen. Mochten er nog onuitgesproken zaken rondspelen, dan is het vandaag een goede laatste dag om deze op te brengen want door de nuchtere kant van Steenbok kan jij helderder het probleem bespreken en zal jij je snel opgelucht voelen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️