Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 28 okt 2022
Leestijd: 5 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 28 oktober 2022

Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop 28 oktober 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Boogschutter
  • Zon (ego): Schorpioen
  • Mars (passie): Tweelingen
  • Venus (liefde): Schorpioen
  • Mercurius (denkvermogen): Weegschaal

Ram  (20 maart t/m 19 april)

Ook vandaag staat de maan nog in Boogschutter waardoor jij minder gedreven wordt door je emoties en meer door je nieuwsgierigheid. Daarnaast zorgt de positiviteit van Boogschutter dat wat voor problemen er ook op jouw pad komen, je er altijd het goede en de uitdaging van zal inzien. Erg fijn want je beseft je dat je niet altijd de controle kan behouden..

Stier (20 april t/m 20 mei)

Naast dat Boogschutter veel energie met zich meebrengt, zorgt het er ook voor dat je het gevoel hebt uit je comfortzone te worden gedrukt. Je gaat ineens nadenken over dingen die je graag zou willen, maar die te eng of te onbereikbaar voelen om mee aan de slag te gaan. Crisis dus, maar wel een goed moment om te leren met heftige emoties om te gaan…

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Alhoewel de dagen met de maan in Boogschutter je een sterkere behoefte geven aan avontuur in de liefde, kan de rusteloosheid en vurigheid van Boogschutter er ook voor zorgen dat je ineens keuzes maakt waar je later spijt van kan krijgen. Problemen die al aanwezig waren in een relatie kunnen daardoor uitvergroot worden, weet dat het gras niet altijd groener is aan de overkant.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Waar het best fijn is dat je vandaag productiever zal zijn doordat de maan in Boogschutter je carrière meer passie zal geven, kan dit ook voor onrust zorgen als je de balans kwijt raakt of als je ineens onzeker wordt over je eigen kunnen. Probeer daarom naast lekker bezig te zijn op werk, ook vooral bewust te zijn van op tijd je pauzes te nemen en te zorgen dat je goed gehydrateerd blijft om te voorkomen dat je aan het eind van de dag uitgeblust bent.

Slecht geslapen? Waarschijnlijk komt dat door de nieuwe maan (dít kan je verwachten)

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Nu de maan ook vandaag nog in passievolle Boogschutter staat, ben je nog steeds in je creatieve en speelse bui. Niet alleen fijn om de saaie dag door te komen, maar ook de gezelligheid van anderen op te zoeken omdat jij helemaal in je element bent. Gesprekken lopen vloeiender en natuurlijk zijn jouw grapjes vandaag nog leuker.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Nu je ook vandaag nog relaxter in je vel zit, mag je best gebruik maken van de liefde van de mensen om je heen. Tijd dus om eerder van werk te gaan en tijd door te brengen met de mensen die je opladen. Fijn om niet alleen de liefde te delen, maar ook de inzichten over het loslaten van de controle.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Waar de maan in Boogschutter je een stuk pittiger maakt rondom de communicatie, kan het je ook rusteloos maken nu je meer een flapuit wordt. Probeer niet teveel na te denken over hoe je bepaalde gesprekken beter anders had kunnen aanpakken, wat er gezegd is kan je toch niet meer veranderen.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Ook vandaag zorgt de maan in Boogschutter er nog voor dat jij je rustelozer kan gaan voelen omdat je het liefst alle schepen achter je wilt verbranden en meer vrijheid zou willen. Op sommige dagen willen we dat allemaal, maar maak daarom vooral geen overhaaste beslissingen want grote kans dat je er later spijt van gaat krijgen.

Zo kunnen we altijd nieuwsgierig blijven (zoals we als kind waren)

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Nu de maan ook vandaag nog in jouw sterrenbeeld staat, kan het er best voor zorgen dat jij vandaag ook tegen meer schenen schopt dan dat je normaal doet. Naast je zelfvertrouwen zijn ook jouw emoties versterkt waardoor je een stuk feller kan reageren als situaties je niet aan staan.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Waar de maan in Boogschutter je ook vandaag nog uitdaagt om meer risico’s te nemen, leert het je ook dat het leven best onvoorspelbaar is en dat je niet alles zelf in de hand hebt. Niet teveel blijven vastklampen dus, maar leer vooral om met deze golf mee te gaan. Los laten zal je emotioneel ook opluchting gaan geven.

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Misschien is ook vandaag niet de beste dag om al te veel te verwachten op werk, want je bent niet zo productief in het afronden van je taken, maar wel productief in het kletsen met collega’s of andere mensen die je tegenkomt. Zullen we het gezellige kletsen maar gewoon een werkoverleg noemen?

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Nu je je bewuster wordt van je ambities door de passie die de maan in Boogschutter met zich meebrengt, zorgt het er ook voor dat je meer kan gaan twijfelen over de keuzes die je hebt gemaakt. Hierdoor kan je best het gevoel krijgen dat je het roer om wilt gaan gooien, maar wees bewust dat je niet te snel knopen doorhakt. Boogschutter zorgt er namelijk voor dat je sneller risico’s neemt waar je later best spijt van kan krijgen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️