Maannomade
Maannomade Horoscopen 25 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Slecht geslapen? Waarschijnlijk komt dat door de nieuwe maan (dít kan je verwachten)

Op 25 oktober is het weer zover; een nieuwe maan staat voor ons klaar. Als start van een nieuwe periode maakt zij ons mentaal klaar en in het sterrenbeeld Schorpioen gaan we starten aan een transformatie.

Modern astroloog de Maannomade geeft een update van deze nieuwe maan in een sterrenbeeld die ons nieuwe inzichten geeft over hoe we ons leven een nieuwe invulling gaan geven. Zelfs als je denkt alles op een rij te hebben…

Nieuwe maan = nieuwe inzichten

Tijdens de nieuwe maan op 25 oktober komen maan en zon samen in hetzelfde sterrenbeeld waarmee ze elkaars krachten bundelen. De zon met invloed op onze algemene gevoelens en de maan met invloed op ons onderbewustzijn zorgen samen voor een krachtige maanenergie om te resetten voor een nieuw begin.

Nieuwe maan in Schorpioen

Nu de nieuwe maan in Schorpioen staat, draait het net als in het Schorpioenen seizoen (Zon in Schorpioen) om onszelf opnieuw uit vinden. We zijn klaar om oppervlakkigheid los te laten en meer in onze eigen kracht te gaan staan en dat kan alleen als we onszelf tot op de bodem leren kennen.

Alle rauwe randjes, trauma’s en vervelende patronen die we hebben, maken ons zoals we zijn. Schorpioen laat ons inzien dat we juist aan deze emotioneel belastende kant moeten werken, zodat we onszelf meer kunnen verlichten.

De volle maan staat vanavond in Schorpioen: dit staat jou te wachten

Niet langer de lasten meer dragen, maar deze juist gebruiken als kracht om ons niet langer tegen te laten houden. Waar de meeste nieuwe maanfases ons dus meer energie geven, is het juist deze die zwaar kan aanvoelen.

Maar wel voor het goede doel, want de inzichten van vanavond geven je een kaart waaraan je de komende tijd kan gaan werken. Een handige, maar soms ook pijnlijke routemap.

https://www.bedrock.nl/hoe-je-vanavond-de-nieuwe-maan-kunt-vieren/

Fijne nieuwe maan!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️