Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 27 sep 2022
Leestijd: 5 minuten

De niet-zweverige daghoroscoop van 27 september 2022

Dit is jouw niet-zweverige daghoroscoop. Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop van 27 september 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Schorpioen
  • Zon (ego): Weegschaal
  • Mars (passie): Tweelingen
  • Venus (onze liefde): Maagd
  • Mercurius (denkvermogen): Retrograde in Maagd

Dé niet-zweverige maandhoroscoop van 22 september t/m 21 oktober (zon in Weegschaal)

Ram (20 maart t/m 19 april)

Grote kans dat je de komende dagen meer overvallen gaat voelen door sterke emoties nu de maan een paar dagen in Schorpioen verblijft. De Schorpioenenmaan zorgt ervoor dat je meer gaat nadenken over de grotere, zwaardere onderwerpen in het leven die normaal gesproken uit de weg gaat. Wees je bewust van waar je angsten liggen, alleen zo zorg je ervoor dat ze niet de overhand nemen.

Stier (20 april t/m 20 mei)

De Schorpioenenmaan van de komende dagen zal gaan combineren met Venus waardoor je een stuk expressiever wordt in relaties. Gevoelens spelen meer op en dat wil je graag bespreekbaar maken zodat je beter kan begrijpen wat er nou echt onder het oppervlak blijft hangen. Geen slecht idee, Stier.

Astro burn in de liefde: de minder leuke kanten van je sterrenbeeld in een relatie

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Nu de emoties hoog in de lucht zitten dankzij de Schorpioenenmaan, zal je meer de neiging hebben jezelf te verliezen in je werk of studie. Zeker met de combinatie van Mars in jouw sterrenbeeld wil je jezelf graag meer op de voorgrond brengen en laten zien dat je ook kwaliteiten hebt om meer leiding te geven.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

De grote hoeveelheid emotionele waterenergie nu de maan in Schorpioen staat, zorgt ervoor dat je beter in contact staan met je emoties en dit ook lekkerder kan uiten. Een fijne energie om extra aandacht te besteden aan je hobby’s of het uitwerken van ideeën die je hebt. Je bent een stuk creatiever dan normaal en dit geeft een fijne flow.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

De maan in Schorpioen staat er ook wel bekend om een transformerende energie die ervoor zorgt dat je jezelf beter leert kennen. Zeker een energie die jij gaat meemaken, want deze maanfase zal je meer gaan laten reflecteren over jouw persoonlijkheid. Een tijd waarin jij jezelf beter zal leren kennen, niet altijd makkelijk dus doe het vooral een beetje rustig aan.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

De Schorpioenenmaan maakt je een stuk gevoeliger waardoor jouw hoge verdedigingsmuur best kwetsbaar kan aanvoelen. Hierdoor voel jij je meer rusteloos en hebt de neiging jezelf meer te verdedigen nu ook Mars nog in jouw planeet staat. Let op dat je niet te dominant wordt tijdens het verdedigen, want dit lokt alles behalve vrede uit…

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

De intense emoties van de maan die de komende dagen in Schorpioen verblijft, kunnen er voor zorgen dat je een grotere behoefte krijgt om geld uit te geven. Gelukkig is je salaris al binnen. Impulsieve aankopen liggen op de loer, dus bewaar de bonnetjes nog even goed voor als je later toch spijt krijgt.

Ja, Mercury Retrograde kan je slaap beïnvloeden. En wel zó

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Je zit komende dagen vol energie nu de maan in jouw sterrenbeeld staat te stralen. Je passie wordt weer aangewoekerd dus het kan best voelen alsof je uit een winterslaap ontwaakt. Een fijne afwisseling met de afgelopen dagen, dus ga vandaag vooral met je takenlijstje aan de slag. Knopen doorhakken zal de komende dagen ook een stuk makkelijker gaan, want je vuurtje brand als nooit tevoren.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Nu je meer in gedachten bent dankzij de maan die je emotioneler maakt, kan je ook merken dat je een stukje slechter slaapt doordat je intenser droomt.

Hoe vreemd de dromen ook lijken, er zit altijd een betekenis achter om mee aan de slag te gaan. Niet altijd jouw cup of tea, de meer spirituele kant van de wereld, maar weet dat je er op deze emotionele dagen best steun van kan ervaren. Ook zonder de wierook…

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Jouw intuïtie zal de komende drie dagen extra sterk aanwezig zijn nu de Schorpioenenmaan je zintuigen op scherp zet. Een verrassende wending, want normaal gesproken ben je behoorlijk praktisch ingesteld. Goed moment dus om meer naar je onderbuikgevoel te gaan luisteren als het om bepaalde mensen gaat, of als er keuzes gemaakt moeten worden. Soms weet je instinct het beter dan je hersenen…

Waarom astrologie geen grote onzin is

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

De Schorpioenenmaan stimuleert bij jou de passie weer, waardoor je weer een bonk motivatie krijgt om de komende dagen wat extra meters te maken om aan je ambities te werken. Je bent van nature een dromer, dus met deze workvibes is het eindelijk tijd om je dromen in de praktijk te brengen.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Waar anderen niet zo fijn gaan als de maan in Schorpioen staat, ervaar jij juist meer vrijheid de komende dagen. Je gedachten krijgen een plekje waardoor je je een stuk optimistischer voelt. Plan daarom je dag niet te strak in, zodat je ook wat spontaans kan doen van

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️