Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 25 sep 2022
Leestijd: 5 minuten

De niet-zweverige daghoroscoop van 25 september 2022

Dit is jouw niet-zweverige daghoroscoop. Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop 25 september

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Nieuwe maan in Weegschaal
  • Zon (ego): Weegschaal
  • Mars (passie): Tweelingen
  • Venus (liefde): Maagd
  • Mercurius (denkvermogen): Retrograde in Maagd

Ram (20 maart t/m 19 april)

De nieuwe maan zal vanavond inzichten geven in jouw kijk op de liefde. Het is tijd voor een nieuw begin, een andere dynamiek of toekomst voor je huidige relatie, of je zal inzien dat het tijd is om jezelf emotioneel meer bloot te geven zodat je open komt te staan voor de liefde van anderen. Tijd dus om je trots opzij te zetten en de waarde van mensen om je heen te leren waarderen.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Tijd voor nieuwe routines, want de nieuwe maan in Weegschaal liet je inzien dat het tijd is om voor zowel je mentale als fysieke gezondheid keuzes te gaan maken. Je hebt maar één lichaam, dus tijd om daar beter voor te gaan zorgen.

https://www.bedrock.nl/manifesteren-kun-je-leren/?utm_source=inline_lees_ook

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Een emotioneel nieuw begin van de nieuwe maan in Weegschaal maakt je bewuster van het feit dat jij jezelf beter mag gaan uiten. Niet alleen maar mooi weer spelen tijdens de dagelijkse koetjes en kalfjes praatjes, maar ook eens openhartige gesprekken gaan voeren over hoe het nou echt met je gaat. Sterke inzichten van de nieuwe maan die je laten zien dat er altijd ruimte voor verbetering in communicatie is.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Grote kans dat jij je onrustig gaat voelen door de nieuwe maan die je open stelt voor een nieuw begin in je huis of thuis. Een mooi moment om na te denken over een mood board over je toekomstige thuis.

Happy new moon! Een ritueel voor de nieuwe maan die je altijd kan toepassen

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

De nieuwe maan in Weegschaal van vanavond kan je best inzichten gaan geven in hoe je nog beter met anderen over je emoties kan communiceren. Alhoewel je ergens een flapuit bent, is praten over je emoties best lastig. Deze nieuwe maan laat zien dat je daar echt niet voor hoeft te schamen, want ze mogen er allemaal zijn.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Tijd om te shoppen! De nieuwe maan in Weegschaal zorgt ervoor dat je vandaag sneller geneigd bent om nieuwe spullen aan te schaffen, om te kijken hoe je financieel stabieler kan worden. Nu gaan deze twee niet direct samen, maar je mag jezelf best een beetje verwennen.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Je zit in een nieuwe fase die emotioneel versterkt wordt door de nieuwe maan in jouw sterrenbeeld. Je leert jezelf steeds beter kennen en voelt je extra gesterkt door het feit dat je zoveel kracht in je hebt. Een fijne nieuwe maan die je een schop geeft zodat je jezelf meer op de voorgrond mag gaan plaatsen, je mag echt gezien worden Weegschaal!

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 19 t/m 25 september 2022

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Emoties stop je soms graag weg, maar deze nieuwe maan van vanavond laat zien dat alle emoties onderdeel van jou zijn. Alle nare herinneringen hebben je uiteindelijk gebracht waar je nu staat, dus tijd om de voordelen van het verleden in te zien en te beseffen hoeveel krachtiger je bent geworden.

Niet alleen fijn om meer empowered te voelen, maar vooral om het verleden tijdens deze emotionele nieuwe start niet langer je naar beneden te laten halen.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Een goede dag om vandaag (of morgen!) vooral een bezoekje te wagen aan LinkedIn nu de nieuwe maan ervoor zorgt dat je meer openstaat voor samenwerkingen of om gesprekken aan te gaan op het terras om nieuwe mensen te leren kennen. Wie weet houdt je er nog een leuke vriendschap aan over.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Alhoewel geduld niet je sterkste kant is, leert de nieuwe maan van vanavond je dat je de doelen in je carrière niet kan haasten. Een les die je leert dat hoe graag je het ook wilt, het belangrijk is om jezelf open te stellen voor nieuwe kansen die vanzelf op je pad komt. Geluk kan je niet forceren, Steenbok…

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Als echte nerd word je vandaag extra nieuwsgierig gemaakt door de nieuwe maan die ervoor zorgt dat je nog meer open staat voor nieuwe kennis, of nieuwe avonturen. Een goed moment om na te denken wat je nog graag wilt leren, of welke ervaringen je nog op je bucketlist hebt staan. De frisse start van de nieuwe maan is perfect om de drang naar vrijheid weer terug te pakken.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

De nieuwe maan in Weegschaal van vanavond staat voor jou als een echt nieuw begin waarbij je merkt dat je getriggerd wordt door de drang om verandering aan te willen brengen, ook al voelt het eng. Gelukkig was je al een tijdje bezig met jezelf opnieuw uitvinden, dus je weet prima waar jouw krachten en talenten liggen die je na deze nieuwe maan nog beter zal gaan benutten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️