Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 27 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

De nieuwe maan van vanavond helpt je om alles uit het leven te gaan halen

Op 27 augustus is het weer zover; een nieuwe maan staat voor ons klaar. Als start van een nieuwe periode maakt zij ons mentaal klaar en in het sterrenbeeld Maagd leren we om nieuwe doelen te gaan stellen.

Modern astroloog de Maannomade geeft een update van deze nieuwe maan in een sterrenbeeld die ons nieuwe inzichten geeft over hoe we ons leven een nieuwe invulling gaan geven. Zelfs als je denkt alles op een rij te hebben…

Nieuwe maan = nieuwe inzichten

Tijdens de nieuwe maan op 27 augustus komen maan en zon samen in hetzelfde sterrenbeeld waarmee ze elkaars krachten bundelen. De zon met invloed op onze algemene gevoelens en de maan met invloed op ons onderbewustzijn zorgen samen voor een krachtige maanenergie om te resetten voor een nieuw begin.

Hoe je vanavond de nieuwe maan kunt vieren

Nieuwe maan in Maagd

Nu we volop in de zomerse vibes zitten en aan het genieten zijn, vergeten we de praktische kant van het leven. Iets teveel genieten en iets teveel de boel de boel laten zorgt ervoor dat je al snel je oude routine vergeet. Hoe bedoel je, gezond eten en dagelijks mediteren?

Tijd om je routine weer op te pakken, want de nieuwe maan in Maagd zal je helpen herinneren aan de doelen die je gesteld hebt of de doelen die je juist voor ogen hebt en helpt je met het vinden van de motivatie.

Happy new moon! Een ritueel voor de nieuwe maan die je altijd kan toepassen

Maagd is een nuchter, geordend sterrenbeeld die zijn zaakjes wel op orde heeft. Tijdens de nieuwe maan helpt ze ons de nuchterheid te vinden om weer te werken aan het uiterste uit het leven halen. Maagd wilt namelijk geen 6’je in het leven, maar een dikke 10.

Kritisch kijken naar jezelf

Daarom zorgt deze nieuwe maan ervoor dat we eens kritisch naar onszelf gaan kijken en de manier waarop we nu met ons leven omgaan. Halen we alles eruit of lopen we achter de feiten aan? Alhoewel het in deze zomerse vibe misschien voelt als een harde wake-up call, is de bedoeling goed.

Een lerares die je helpt te herinneren dat je toch je huiswerk moet blijven doen, ook in het weekend en in de vakanties.

Een goed idee om volgens de rituelen van de Maagd lijstjes te maken met de doelen die je komend jaar wilt gaan behalen om alvast de eerste stap naar een 10 te zetten.

Fijne nieuwe maan!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️