Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 18 okt 2022
Leestijd: 4 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 18 oktober 2022

Dit is jouw niet-zweverige daghoroscoop. Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop 18 oktober 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Leeuw
  • Zon (ego): Weegschaal
  • Mars (passie): Tweelingen
  • Venus (liefde): Weegschaal
  • Mercurius (denkvermogen): Weegschaal

Ram  (20 maart t/m 19 april)

Nu de maan de komende dagen in een lekker over the top sterrenbeeld staat, zorgt het ervoor dat jij je ook meer over the top gaat voelen. Je kan jezelf beter uiten en voelt je hierdoor ook een stuk creatiever waardoor nieuwe ideeën makkelijker uit je hoofd stromen.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Met de maan in Leeuw zal je vandaag en morgen een stukje extravaganter zijn thuis. Je hebt meer energie en wilt die graag besteden aan de mensen die je dierbaar zijn. Let wel op dat je niet teveel bent, want voor anderen kan dit stukje enthousiasme behoorlijk aanwezig zijn.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Nu de maan in Leeuw staat, ben je extra in je element omdat het ervoor zorgt dat je meer wilt kletsen over de koetjes en de kalfjes. Niet alleen omdat het zo gezellig is, maar juist omdat het een fijne uitlaatklep is voor de zaken waar je de afgelopen dagen mee gezeten hebt. Lekker gebruik van maken dus.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Vandaag en morgen ervaar je de warmte  van de maan in Leeuw waardoor je geneigd bent jezelf meer te gaan verwennen. Niet alleen ben je nu ook gevoeliger voor het doen van impulsaankopen, maar ook voor de lekkere koekjes die in de kast liggen. Niet erg om aan toe te geven, zolang jij jezelf achteraf niet gaat afstraffen. Balans draait ook om eens lekker uit de band te springen.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Met de maan in jouw sterrenbeeld heb je nog meer energie dan de energiebom die je normaal bent. Hierdoor ben je meer aanwezig en nog meer haantje de voorste. Niet uit egoïsme, maar puur uit je enthousiasme die je graag met anderen deelt. Laat je alleen niet teveel meeslepen, want dat kan best voor spanningen op de werkvloer zorgen.

Zo pas je astrologie toe in je dagelijks leven (volgens een moderne astroloog)

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Niet de lekkerste energie die je de komende dagen zult voelen, want door de heftig aanwezige energie van maan in Leeuw kan het best zijn dat jij je behoorlijk geconfronteerd voelt met emoties waar je liever niet aan herinnerd wilt worden. Niet de meest gezellige energie voor je, want het liefst houdt je het voor jezelf waar je nu mee omgaat. Weet dat anderen je graag zouden willen helpen, zelfs met jouw stevige muur…

De energie van de maan: zo werk je ermee

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Het draait vandaag om liefde. Niet alleen in de meest passionele zin, want door het feit dat Venus in jouw sterrenbeeld staat, ben je al een stuk passioneler, maar ook op het gebied van samenwerkingen en vriendschappen wil je graag meer gaan delen. Een lekkere energie die je creatiever maakt, waardoor samenwerkingen een stuk productiever zouden kunnen zijn.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Vandaag en morgen wil je graag gezien worden op werk doordat de maan in Leeuw je duidelijk maakt dat je behoefte hebt aan een stukje erkenning. Die erkenning mag best komen, want je hebt hard gewerkt wat niet altijd zichtbaar is geweest. Worden de vruchten van het harde werk nog niet gezien, dan mag je dit best kenbaar maken tijdens een meeting.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Rusteloosheid ligt op de loer nu de maan in Leeuw je vandaag en morgen een grotere behoefte geeft aan prikkels. Een slechte dag dus om op kantoor te blijven hangen om saaie klussen te doen, maar wel een goede dag om te gaan kijken hoe jij je werkdag een nieuwe invulling kan geven. Avonturen kunnen best klein beginnen, als je maar creatief genoeg bent.

See it in the stars: dit zijn onze favoriete astrologie-apps

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

De maan in Leeuw kan ervoor zorgen dat je meer in gedachten verzonken bent, waardoor je niet zo productief bent als dat je graag zou willen. Je gedachten gaan nu meer uit naar zaken uit het verleden, dan dat je werkt aan de toekomst en dat ken best frustrerend voelen. Niet teveel van jezelf vragen dus.

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Romantiek hangt in de lucht, ook voor jou als zelfstandige Waterman, nu de maan in Leeuw meer warmte brengt op het gebied van de liefde. Je bent minder individualistisch waardoor je voor anderen vandaag en morgen een stukje beter benaderbaar bent. Fijn voor de single Watermannen om een date in te plannen.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Als Vissen ben je geneigd jezelf meer naar de achtergrond te verplaatsen, maar nu de maan in Leeuw staat heb je juist behoefte om jouw (mentale) gezondheid voorop te zetten. Perfect dus voor een ademhalingsoefening om jezelf even uit het moment te halen, of om gezonder boodschappen te doen vandaag.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️