Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 17 okt 2022
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 17 t/m 23 oktober 2022

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Maandag 17 oktober

Maan nog in Kreeft

De maan, planeet met invloed op onze emoties en behoeftes, staat nog in Kreeft waardoor we het liefst vandaag in bed zouden blijven liggen. Helaas gaat dat niet altijd, dus is het vandaag een goede dag om het rustig aan te doen en jezelf niet te overvragen zodat je niet al te vermoeid thuis komt. Niet alleen fijn voor jezelf, maar ook een stuk gezelliger voor de persoon/huisdier waarmee je samenleeft.

Dinsdag 18 & woensdag 19 oktober

Maan naar Leeuw

De warme energie die de maan in Leeuw met zich meebrengt, zorgt ervoor dat we weer zin hebben in de dag. We zijn in een lekkere mood en hebben vooral zin om gezien te worden, waardoor vandaag een leuke dag is om uit te pakken met je kleding of wat meer te gaan opscheppen over je presentaties. Alhoewel opscheppen, je mag best trots zijn op datgene dat je hebt bereikt met al dat harde werken van je.

Donderdag 20 & vrijdag 21 oktober

Maan naar Maagd

Waar de maan in Leeuw ons een stuk meer op de voorgrond bracht, zelfs voor de muurbloempjes onder ons, is het juist de maan die de komende dagen in Maagd staat die ons weer naar de achtergrond brengt om werk gedaan te krijgen. Maagd maakt ons een stukje serieuzer en houdt ons een spiegel voor dat als we wat willen bereiken, we er zelf hard voor moeten werken.

Deze sterrenbeelden hebben het snelst bindingsangst (aldus de sterren)

Dit kan je overvallen als je te kritisch naar jezelf blijft kijken, maar kan je wel inzetten om extra je best te doen op de taken die zijn blijven liggen. Grote kans dat je nu een beter overzicht kan houden of meer motivatie hebt.

Zaterdag 22 oktober

Maan naar Weegschaal

De Weegschaal zegt het al, nu de maan de komende dagen in dit sterrenbeeld blijft staan hebben we een sterkere behoefte aan het creëren van balans. Wanneer we hard aan het werk zijn, vergeten we onszelf snel waardoor je vermoeid thuis komt.

Deze 6 sterrenbeelden hebben de hoogste seksdrive

Weegschaal laat ons inzien dat het niet allemaal waard is en we niet moeten streven voor het ene uiterste, maar moeten gaan kijken voor de gulden middenweg in het leven. Niet alleen in je werk, privé balans, maar ook in de manier waarop je met conflicten omgaat. Moet je echt altijd gelijk hebben?

Zondag 23 oktober

Venus naar Schorpioen (tot 16 november) en Zon naar Schorpioen (tot 22 november)

Een dubbele transitie van het liefdeskoppel zon en Venus die naar Schorpioen verhuizen. Venus, planeet van de liefde en zon, planeet van hoe we ons gedragen, verblijven de komende weken in Schorpioen en zorgen ervoor dat we ons meer terug trekken om dieper te gaan nadenken. Voor de liefde willen we graag een diepere connectie met onze partner waardoor we qua intimiteit meer naar de ander toe zullen groeien.

Happy new moon! Een ritueel voor de nieuwe maan die je altijd kan toepassen

Zeker als je open staat om ook buiten je comfortzone te gaan kijken en samen nieuwe dingen te ontdekken. Daarnaast zullen we ook de waarheid ontdekken als je relatie een stuk slechter ervoor staat, want doordat we ons meer terug trekken, gaan kleine signalen ook meer opvallen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️