Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 11 okt 2022
Leestijd: 5 minuten

Dé niet zweverige daghoroscoop van 11 oktober 2022

Dit is jouw niet-zweverige daghoroscoop. Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.

Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop 11 oktober 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Stier
  • Zon (ego): Weegschaal
  • Mars (passie): Tweelingen
  • Venus (liefde): Weegschaal
  • Mercurius (denkvermogen): Weegschaal

Ram  (20 maart t/m 19 april)

Dat het dankzij de maan in Stier draait om meer genieten is duidelijk, maar het kan er ook voor zorgen dat je een stukje impulsiever wordt als het gaat om aankopen doen omdat Stier houdt van materialistische dingen. Goed moment dus om na te denken of je bepaalde aankopen wel echt nodig hebt…

Stier (20 april t/m 20 mei)

Ook vandaag en morgen zorgt de maan ervoor dat je meer zelfvertrouwen hebt. Waar het je deels helpt met een gevoel van stabiliteit, kan het er ook voor zorgen dat je een stukje impulsiever bent als het gaat om beslissingen maken.

Vertrouw hierbij extra op je gevoel, want door Mercurius kan je beter de voor-en nadelen afwegen en heb je er toch nog weloverwogen over nagedacht. Ook al voelt het als een beslissing die je on the spot moet maken.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

De frustraties die de maan in Stier met zich meebrengt komen deels voort omdat je het lastiger vindt je emoties te uiten, terwijl je die wel sterker voelt. Normaal ben je al een beetje een binnenvetter en goed in het ontwijken van problemen, maar nu voelt het alsof je ze niet meer kan ontwijken. Let it go…

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Nu de maan in Stier je met zijn nuchtere instelling helpt om minder zorgen aan je hoofd te hebben, heb je ook een grotere behoefte aan speelse vrijheid. Een keer wat anders doen zoals een terrasje pakken na werk zal ervoor zorgen dat je het gevoel krijgt dat je leeft.

Bedrock Talks: een niet-zweverig verhaal over astrologie met modern astrologe Maannomade

Niet alleen goed om de spontaniteit te koesteren, maar ook voor de gezelligheid met anderen. Bonuspunten als je met mensen afspreekt die je al een tijd niet gezien hebt!

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Dat je ambities door de maan in Stier een stuk hoger zijn is fijn om weer wat achterstallig werk in te halen, maar let wel op dat je niet in de workaholic modus gaat waardoor je vuurtje te snel uitdooft. Werk dus met mate en bewaar bepaalde ideeën vooral voor morgen, als de motivatie door maan in Stier nog steeds lekker hoog is.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

De creativiteit en behoefte aan vrijheid die je sinds gisteren ervaart, kan zich op meerdere manieren uiten. Naast dat je ineens meer ideeën in je hoofd hebt zitten, heb je vandaag en morgen ook nog eens extra behoefte aan nieuwe informatie en dingen ontdekken. Een lekker lichte energie die je innerlijke criticus even naar de achtergrond brengt.

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Waar Mercurius in Weegschaal je de komende weken mondiger maakt, zorgt de maan in Stier juist voor een versterking van emoties omdat oud zeer ineens uitvergroot kan worden. Oude gedachten en verwachtingen kunnen je ineens gaan overnemen waardoor je misschien niet op zijn gezelligst zal zijn…

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

De komende tijd zit je hoofd al voller met gedachten door Mercurius in Weegschaal, maar door de invloed van de maan kan het best zijn dat je jouw relaties eens onder de vergrootglas gaat leggen waardoor irritante eigenschappen gaat ontdekken of relaties juist extra gaat waarderen. Ben je al onzeker, dan kan het alleen wel je onzekerheden nog meer uitvergroten, zo werkt een vergrootglas nou eenmaal…

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Door de maan in Stier is jouw productiviteit vandaag en morgen nog iets verhoogd, want de nuchtere energie van dit aardse sterrenbeeld zorgt ervoor dat je meer structuur krijgt zodat je jouw hoofd eindelijk leeg kan maken. Doe de sh*t klusjes maar als eerst, wedden dat je dan met een fijn gevoel de dag afsluit?

Waarom astrologie geen grote onzin is

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Als mede aardeteken ga jij als Steenbok erg fijn op de nuchtere instelling die Stier met zich meebrengt, waardoor je meer ruimte ervaart om nieuwe ideeën uit te werken. Of die ideeën nou in het teken staan van nieuwe werkprojecten, of hobby’s waar je graag extra tijd aan wilt besteden. Elk idee verdient het om uitgewerkt te worden, want het helpt je ook met de creatieve flow.

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Waar je normaal gesproken best een individualist bent, zorgt de maan in Stier er nu voor dat je een meer huiselijk type wordt. Niet type schoonmaker, maar wel dat je meer behoefte hebt om tijd met je familie, vrienden of huisdieren door te brengen. Lekker doen dus, huismus die je bent!

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

De maan in Stier helpt je deels met het verkrijgen van een nuchtere instelling, maar kan er ook voor zorgen dat je hoofd daardoor overuren gaat draaien omdat je ineens gaat nadenken over zaken waar je anders geen tijd voor hebt. Vooral voor jou Vissen, is het fijn om bepaalde gedachten uit je hoofd te gaan schrijven.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️