Bedrock’s geleide meditatie: dankbaarheid deel 3 (15 minuten)

In deze geleide meditatie van 15 minuten focussen we op waar we dankbaar voor zijn. Als je in een negatieve spiraal terecht bent gekomen of op zoek bent naar positieve energie, is deze meditatie ideaal.

Het is een zittende meditatie, met je ogen gesloten. De kern van deze meditatie-oefening is om dankbaarheid te voelen voor alles in je leven, zodat je weer vol positieve energie je dag tegemoet kunt.

Geleide meditaties: dankbaarheid

Oefening door Chantal Soeters

Chantal is yogadocent en coach. Ze geeft inmiddels tien jaar yogales, bij onder andereĀ Delight Yoga. Meditatie is voor haar een praktische manier omĀ bewust te vertragenĀ in deze drukke en snelle wereld. Chantal gelooft in deĀ kracht van meditatieĀ om je leven op een eenvoudige en praktische manier in positieve zin te veranderen. Een van de redenen dat Chantal meewerkt aan de Bedrock meditaties is omdat ze meditatie toegankelijk wil maken voor iedereen.

MeditatieĀ is niet moeilijk of zweverig. Het helpt je omĀ met aandacht en intentie in het leven te staan.Ā Het brengt je terug tot de kern van wat je echt belangrijk vindt zodat jeĀ los kunt laten wat er niet toe doet.

Meer meditatie-oefeningen:Ā Ontspan met Bedrockā€™s geleide meditaties

De Bedrock meditaties zijn bedoeld ter ontspanning en vormen geen vervanging voor medische of psychologische behandeling. Als je een geschiedenis van psychische aandoeningen hebt, raadpleeg dan eerst een arts of een andere professionele zorgverlener voordat je deelneemt aan de meditaties.

Dit betekent niet dat meditatie schadelijk voor je is, maar het kan soms best een heftig effect hebben. We vragen je daarom te stoppen wanneer je je oncomfortabel voelt, en niet te luisteren naar de meditaties onder invloed van alcohol of andere stoffen die je stemming kunnen veranderen.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en download Bedrock's Grote Vegan Kookboek šŸŒæ

Reageer op artikel:
Bedrock’s geleide meditatie: dankbaarheid deel 3 (15 minuten)
Sluiten