Rosa Bertram
Rosa Bertram Luistervoer 5 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

Bedrock Talks: de nieuwe podcast over voedingstrends en voeding als medicijn staat nú online

Hoe leef ik gezond? Het ketodieet, intermittent fasting, glutenvrij eten, maar het liefst óók suikervrij. En dat natuurlijk allemaal plant based. Soms zien we door de voedingstrends het bos niet meer. Wat is nou goed voor je en wat is een trend die weer voorbij vliegt?

In onze nieuwste aflevering van de podcastserie Bedrock Talks spreken we met orthomoleculair voedingsdeskundige Anne de Meulmeester over voedingtrends en – misschien nóg interessanter – hoe zet je voeding in als medicijn?

Bedrock Talks: een podcast die je verder helpt

Hoe slecht zijn gluten nou eigenlijk? Heb je echt vlees nodig om betere sportprestaties te leveren en hoe zit dat met een vegetarisch dieet als je zwanger bent of een kind opvoedt? En, hebben we al die medicijnen wel nodig als we de juiste voeding zouden eten?

Lees ook: Luister nú naar de gloednieuwe podcastserie over een bewust leven: Bedrock Talks

In Bedrock Talks gaan we op zoek naar de juiste mensen die ons meer kunnen vertellen en geven we graag het woord aan de echte experts. De nieuwste aflevering over voeding kan je nú luisteren op Spotify en iTunes en Apple Podcasts!

Hoe kan ik voeding vóór me laten werken?

Wij doen ons best gezond te leven, maar weten het soms ook niet meer. Wat we wel weten, is dat bij een bewust leven, volgens ons óók een gelukkig leven hoort. En dat gaat in onze ogen nou eenmaal samen met eten, drinken en samenzijn. Maar hoe doe je dat in hemelsnaam? Bedrock’s Lisanne en Rosa zijn razend nieuwsgierig en interviewen daarom in de tweede aflevering van Bedrock Talks Anne de Meulmeester. Zij richtte 3 jaar geleden de praktijk Mindful Health op en weet alles van de relatie tussen voeding en stress, depressies, burn-outs, darmklachten en vermoeidheid.

Spoiler: Anne legt uit hoe je nou écht gezond leeft, helpt voedingsmythes de wereld uit én onthult hoe je bepaalde ziektes zou kunnen voorkomen door het eten van de juiste voeding!

Win een draadloze koptelefoon

Oh én, we hebben deze aflevering een cadeautje voor je, je kan namelijk deze mintgroene, draadloze koptelefoon van Skullcandy winnen! Luister je mee?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️