Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Maatschappij 6 okt 2023
Leestijd: 3 minuten

ADE 2023: deze feestjes zijn een aanrader

Techno-, house- en dancemuziek behoren echt tot de Nederlandse cultuur. Het Amsterdam Dance event is dan ook het walhalla van de elektronische muziek. Van 18 tot 22 oktober draaien de DJ’s volle touren en hijsen liefhebbers zich in passende outfits om deze dagen dansend door te brengen. Alleen waar moet je zijn?

Dit zijn onze favoriete ADE-feesten en evenementen

ADE evenementen 2023

Want eerlijk is eerlijk: met al die ADE feestjes zie je door de bomen het bos niet meer. Waar ga je heen als house-liefhebber of als techno-beuker?

Parachute presents: Diaspora x Feels Right

Heb je een eclectische muzieksmaak? Dan is dit feestje met verschillende muziekstijlen en verschillende culturen op donderdag 19 oktober in Paradiso de moeite waard. De hele nacht, van 23.00 tot 05.00 uur, dompel jij je onder in de multiculturele wereld van muziek.

Audio Obscura x Outlier w/ Bonobo

Als houseliefhebber is dit je feestje. De Britse artiest Bonobo laat je met andere (deep)house-makers als Âme, Henrik Schwartz en Kléo even zweven. Het event vindt plaats op zaterdag 21 oktober om 14.00 uur in RAW Factory.

DGTL x The Blessed Madonna presents We Still Believe 2023

Op zaterdag zal The Blessed Madonna of Róisin Murphy zorgen voor opzwepende muziek. Samen met andere iconische DJ’s wordt er in 2 area’s van 12.00 uur tot 22.00 uur geweldige disco, dance en house gedraaid. Met af en toe een vleugje techno en een mooie lichtshow is het hier FEEST.

Gou Talks with Peggy Gou

Op zondag 22 oktober van 12.00 tot 23.00 uur is Peggy Gou, de Zuid-Koreaanse DJ die op menig technofeest staat te knallen, aanwezig in het NDSM-Warehouse om het ADE-event af te sluiten. Samen met DJ Stingray 313, Carista en Objekt gaat het in 2023 nog een keer he-le-maal LOS. Wij snappen dat uitgerekend dit feestje rap was uitverkocht.

AMF

AFM op zaterdag 21 oktober is dé plek waar alle grote namen zorgen voor een groot feest. In de Johan Cruijff Arena draaien onder anderen Armin van Buuren (trance) en Charlotte de Witte (techno), dus iedereen kan zijn moment pakken.

Awakenings Solomun by day

Van 14.00 uur tot 16.00 uur kun je in de Ziggo Dome als opwarmer Tijana T verwachten, waarna de hoofdact Solomun van 16.00 tot 21.30 uur afsluit. Mooi op tijd naar huis óf door naar een ander feestje!

Defected

Voor de house-liefhebbers is Defected op 21 in de Hemkade een mooi feestje. Met namen als Darius Syrossian en Hannah Wants neem je hier de nodige deep-house en house tunes tot je. Het event begint om 14.00 en gaat door tot 23.00 uur.

Strafwerk Closing in de Kromhouthal

Op zondag nog niet klaar? Dan is Strafwerk een klassieker met onder andere techno van Franky Rizardo en Joris Voorn. Een keiharde afsluiter vinden wij. Dit feest begint om 12.00 en eindigt om 23.00 uur.

Awakenings x Reinier Zonneveld B2B Special

Oké nog eentje dan: Reinier Zonneveld draait van 14.00 uur tot 00.00 uur in de Ziggo Dome, natuurlijk staat hij niet alleen, maar wordt hij vergezeld door andere bekende en onbekende namen.

Ga jij ADE 2023 vieren? Of denk je mij niet gezien: JOMO!

Let’s dance! In je eentje door het huis dansen heeft bewezen voordelen

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️