Marloes Graat
Marloes Graat Psyche 10 mrt 2023
Leestijd: 4 minuten

Zie jij vaak 888? Dit is de betekenis achter dit engelengetal

Van 111 tot 999: bepaalde getallenreeksen hebben een diepere betekenis en dienen als berichten van gidsen uit het universum. We hebben het al eerder over de betekenissen van 11:11 en andere getallenreeksen gehad, maar wat betekent 888? Als je dit nummer vaak ziet, wil je er rekening mee houden. Dít is wat 888 betekent volgens experts en wat je kunt doen om het teken dat dit engelengetal meegeeft te vergroten.

Om even bij het begin te beginnen: wat zijn engelennummers ook alweer? Engelennummers zijn reeksen van herhalende getallen, vaak in een set van drie of vier, bijvoorbeeld 222 of 2222.

Engelennummer expert Tanya Carroll Richardson legt op MBG uit: ‘Engelgetallen zijn een synchroniciteit, een zinvol toeval – of je kunt het zien als goddelijke leiding van engelen en uit het universum.’

5 redenen waarom je 11:11 blijft zien

Om te begrijpen wat engelengetallen je willen vertellen, is het belangrijk om te weten waar je aan dacht of wat er gebeurde toen je ze opmerkte. Richardson legt uit: ‘Als je op de klok 11:11 ziet terwijl je nadenkt over het uitbreiden van je bedrijf, kan het een positief teken zijn om verder te gaan met het idee en een nieuw begin te omarmen.’

Betekenis van getallen

De betekenis van de verschillende cijfers lopen uiteen en hebben vaak betrekking op hoe groot of klein het getal is. Het getal 1 (ook wel het eerste enkele cijfer genoemd) geeft bijvoorbeeld meestal een begin van iets nieuws aan, terwijl het getal 9 (het laatste enkele cijfer) vaak betrekking heeft op een einde of iets wat afloopt.

Wat betekent een 8?

Het sleutelwoord als je denkt aan het getal acht, is overvloed. Volgens Richardson kun je het als een geluksteken zien als je 888 (of zelfs 8888) ziet.

Medium Megan Firester legt uit dat een acht aangeeft dat energie grenzeloos is. ‘Dat de krachten van het universum altijd door en om je heen zullen stromen.’ Je voelt je waarschijnlijk in een fijne flow zitten op een bepaald gebied in je leven.

De betekenis van het engelengetal 888

Bereid je voor op goede dingen die jou kant op komen!

1. Overvloed komt jouw kant op

Acht is het nummer van overvloed, dus als je 888 ziet dan ligt er overvloed in het verschiet. Richardson legt uit: ‘Het nummer herinnert je eraan dat je engelen je kunnen helpen meer overvloed in een deel van je leven te brengen. Of het nu gaat om romantiek, je carrière of je gezondheid.

Zie jij vaak 11:11? Dít is de betekenis achter engelengetallen

Volgens Richardson is de reeks 888 een signaal om ‘open te blijven voor overvloed in welke vorm dan ook, niet alleen de vormen die we verwachten of waaraan we gehecht zijn geraakt’.

‘Het getal acht staat ook voor macht, dus het kan een zacht duwtje in de rug zijn van je engelen om je eigen co-creatieve kracht op de planeet te gebruiken’, voegt Richardson eraan toe.

2. Open jezelf voor overvloed

Overvloed is overal om ons heen, maar alleen als we ervoor openstaan. Nummer 888 kan een teken zijn dat er een grote portie overvloed jouw kant kan opkomen, maar je moet wel openstaan om het te ontvangen.

‘Je engelen geven signalen aan je om je te herinneren dat oneindige overvloed altijd voor je beschikbaar is en het verhogen van je trilling en verwachtingen kan je helpen deze te ontvangen’, legt Richardson uit.

3. Laat je angsten los

Ten slotte merkt Firester op dat het zien van meerdere 8-en een teken is dat je wordt toegejuicht door je engelen. ‘Er wordt je verteld om dankbaar en trots om je heen te kijken voor alles wat je hebt bereikt en hoe ver je bent gekomen’, zegt ze. Je engelen vragen je om je angsten uit te spreken en los te laten, waardoor er ruimte komt voor meer overvloed.

Versterk overvloed door te mediteren

Als je vaak 888 ziet en je wilt hier actief mee aan de slag, ga dan mediteren over wat er op dit moment in jouw leven wat ontwikkeling kan gebruiken. Mediteer, zet intenties, journal of uit op een andere manier je verlangens en behoeftes, zodat het duidelijk wordt voor het universum.

Mediteren voor beginners: de BEDROCK meditatiegids

Kom je dus het engelengetal 888 regelmatig tegen? Bereid je voor op overvloed, sta er voor open en vergroot het effect door te mediteren en je wensen het universum in te gooien. Good luck!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️