Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Psyche 27 feb 2023
Leestijd: 3 minuten

5 redenen waarom je 11:11 blijft zien

11:11 zien is bijzonder, het betekent dat je één bent met het Universum, met de Engelen. Dit wil zeggen dat jouw intuïtie op scherp staat en je zintuigen aan. Ze zeggen ook wel dat je, als je steeds 11:11 ziet, spiritueel ontwaakt.

Hoe zit dit dan? Want dat het mysterieus is, dat moge duidelijk zijn. Het zien van 11:11 betekent dan ook dat je onderbewuste je iets wil vertellen. De meest simpele uitleg bij het zien van 11:11 is dat je de beste versie van jezelf mag zijn. Dit kan door spiritueel te ontwaken en dat is minder zweverig dan je denkt.

1. Geef aandacht aan jouw gedachten die mogelijk kansen bieden

Iedereen heeft dagelijks duizenden gedachten. Zorgen, dromen en andere hersenspinsels komen en gaan. Waar denk jij aan als je 11:11 ziet? En zijn deze gedachten fijn, voel je je daar goed bij? Als dit het geval is, dan mag je ze het universum in slingeren want er zijn diepere krachten die focus creëren, waardoor jouw kracht om dromen te realiseren groter wordt. Het zien van 11:11 betekent dat je aangetrokken wordt tot nieuwe mogelijkheden die zich voor je ontvouwen.

2. Alles is het resultaat van gedachten en gevoelens

Wanneer je 11:11 ziet, sta er dan bij stil dat alles in het leven het resultaat is van gedachten en gevoelens. Of je nu denkt aan je verleden, het heden of de toekomst, je gebruikt jouw energie om een bepaalde trilling te creëren. Met deze vibratie stoot je dingen af of trek je ze juist aan. Het is de kunst om positieve vibraties te verhogen, zodat je je steeds een stukje beter voelt. Hoe meer positieve gevoelens je ervaart, hoe meer je deze uitzendt. Alle gedachten die je hebt, zijn in feite kleine affirmaties. Deze gedachten worden uiteindelijk jouw werkelijkheid. Het leven overkomt je, maar jouw mindset , en de manier waarop je het leven omarmt, creëer je zelf.

3. Een geliefde wil een boodschap doorgeven

Spiritueel gezien herinnert 11:11 je aan geliefden die verbinding zoeken. Wanneer je herhaaldelijk 11:11 ziet, kan het zomaar zijn dat deze geliefde een boodschap wil doorgeven. Dit zijn vaak boodschappen van zielsverwanten. Soms heb je ze nog niet eens ontmoet, of soms zijn ze niet meer hier op aarde. De verbinding met een persoon die je liefhebt, is intens en altijd aanwezig. Ze zeggen niet voor niets, liefde is voorbestemd, of je zit voor altijd in mijn hart. Ook al zijn ze niet fysiek aanwezig in jouw leven, op zielsniveau kunnen ze nog steeds een duwtje in de rug geven en steun of vertrouwen geven. Sommige mensen blijven voor altijd bij je.

4. Je bent op het juiste pad

Soms voel je je onzeker en twijfel je aan alles. Op deze momenten laat 11:11 je zien, dat je wél op het juiste pad bent. Luister naar je intuïtie en onderbuikgevoel, heb vertrouwen in de toekomst. Maak geen haast, maar neem het leven zoals het komt. Uiteindelijk valt alles op zijn plek en dan weet je pas waar het proces goed voor is geweest.

5. Grote veranderingen

Overvallen worden door oud zeer, trauma’s of intenst verdriet, het overkomt iedereen. Het gebeurt ook niet zomaar, soms is het tijd om deze gevoelens een plek te geven. Om door te gaan met het leven, moet je dingen verwerken. Hierdoor komt er ruimte voor nieuwe emoties en gevoelens. 11:11 herhaaldelijk zien, stuurt aan op het loslaten van vastgeroeste patronen waardoor er veranderingen plaats kunnen vinden. Je ruimt het oude op, om het nieuwe te omarmen.

Zie jij vaak 11:11? Dít is de betekenis achter engelengetallen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️