Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Welzijn 21 dec 2022
Leestijd: 1 minuut

WIN: een browaholic brow pen van SHAB

Laatst hadden wij een ontmoeting met Shabnam Ashkar, een ondernemende en inspirerende vrouw die twee jaar geleden haar eigen make-upmerk lanceerde. Nu het merk twee jaar bestaat, vond ze het tijd voor een nieuwe bijzondere lancering: de Browaholic brow pen.

Shabnam vindt selfcare erg belangrijk en haar make-up wordt gemaakt met hoogwaardige ingrediënten, wat zorgt voor sprankelende kleuren. Het merk staat voor duurzaamheid, kwaliteit, dier- en milieuvriendelijke producten, welke dan ook altijd veganistisch en cruelty free zijn. Maar nog belangrijker: SHAB staat voor geloven in je eigen schoonheid!

Browaholic brow pen van SHAB

Met deze fijne, hooggepigmenteerde en zachte pen creëert iedere vrouw in mum van tijd de mooiste wenkbrauwen. Of je nu van strakke wenkbrauwen houdt of gaat voor natuurlijke, met deze fijne brow pen kan je alle kanten op. Met dit ultradunne pennetje teken je de meest fijne lijntjes.

Wenkbrauwen veranderen met de mode mee, maar ze blijven altijd een belangrijk punt in het gezicht en zijn belangrijk voor jouw uitstraling. Wanneer jouw brows on fleek zijn, voel je je zelfverzekerder.

Pro tip van Shabnam

Voor het meest natuurlijke effect, combineer dan twee kleuren. Een lichtere en een tintje donkerder voor een mooi en natuurlijk ombre effect. Heb je buiten de ‘lijntjes’ gekleurd? Geen paniek! Met het bijbehorende borsteltje blend je het tot een natuurlijke vorm!

Wat geven wij weg?

3 x Browaholic brow pen t.w.v. 24,95 euro

De winnaar krijgt een bericht per e-mail en mag zelf een kleur uitkiezen.

[mh_revue_newsletter id=”2″]

5 natuurlijke producten voor een dragelijkere menstruatie

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️