Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Welzijn 15 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

WIN: holistisch adaptogenen consult en een blend van adaptogene kruiden en medicinale paddenstoelen

Kom je ‘s avonds vaak moeilijk in slaap omdat je geest nog druk bezig is met alle indrukken en to-do’s op je lijstje? Heb je weinig energie en regelmatig last van brain fog? Goed nieuws want wij mogen namens High Vibeology drie keer een een-op-een holistisch adaptogenen consult met een blend weggeven.

Adaptogenen en medicinale paddenstoelen hebben namelijk mooie voordelen. Na een consult weet je precies wát voor jou werkt (en wat niet).

Stress

Bij langdurige stress raakt je zenuwstelsel uit balans met als gevolg dat je lichaam hard aan het werk is om jou zo goed mogelijk te laten functioneren. Het doet dit onder andere door de productie van het stresshormoon cortisol te verhogen waardoor je je eigenlijk constant in een flight or fight modus bevindt.

Wat zijn adaptogenen en wat kunnen ze voor jou doen?

Adaptogenen zijn een speciale categorie kruiden en paddenstoelen zoals Ashwagandha en Reishi die je lichaam en geest helpen balanceren. Ze werken nauw samen met je zenuw- en hormoonstelsel en je immuunsysteem.

Adaptogenen helpen je om weerbaarder te worden tegen stress en verlagen de productie van cortisol. Hierdoor reageer je minder vanuit emotie en impuls en meer vanuit rust en helderheid.

Sommige adaptogenen helpen je specifiek met ontspanning en een goede nachtrust, andere stimuleren je cognitieve vaardigheden zoals je concentratie en geheugen. Er zijn ook adaptogenen die je energiehuishouding en je uithoudingsvermogen optimaliseren en je immuunsysteem versterken. Weer andere, zogenaamde adaptogene nutricosmetics, balanceren, voeden en beschermen je huid van binnenuit.

Wat kun je van het consult verwachten?

Tijdens het consult ga je samen met Erika, holistisch wellness coach en founder van High Vibeology, kijken naar wat er momenteel bij je om aandacht vraagt en wat je nodig hebt om je weer ontspannen, energiek en gelukkig te voelen.

Jullie gaan op een holistische manier alle essentiële elementen van je leefstijl onder de loep nemen die van invloed zijn op jouw welzijn zoals je voedingspatroon, hoe stress zich bij jou manifesteert, je slaapcyclus en routines.

Je krijgt inzichten en krachtige tools voor nieuwe, gezonde gewoontes en een van de vier adaptogene blends om aan je eten en drinken toe te voegen thuisgestuurd. Het consult vindt plaats via Zoom of telefoon en duurt 60 minuten.

Zo maak je kans op een adaptogenen consult

Wil je dit adaptogenen consult en een blend winnen? Volg BEDROCK en High Vibeology op Instagram en laat ons weten waarom je graag wil winnen (onder de post of per mail [email protected]). Je kunt meedoen tot dinsdag 30 mei en de winnaars krijgen een persoonlijk bericht.

Heb je niet gewonnen? We hebben nog iets leuks voor je! Met code BEDROCKxHV krijg je 10 procent korting op een High Vibeology consult of op de blends.

Deze 4 medicinale mushrooms mogen niet ontbreken in je supplementenrijtje

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️