Vera Guldemeester
Vera Guldemeester Psyche 20 feb 2024
Leestijd: 3 minuten

Welke piercings zorgen voor seksuele spanning en opwinding?

Piercings zien er niet alleen tof uit, ook kunnen ze voor heel wat seksuele spanning en opwinding zorgen. Welke piercings zorgen voor seksuele spanning en hoe kun je de opwinding met deze piercings snel vergroten? Check hieronder dan wat handige tips.

Niet alleen voor jou, maar ook voor je partner kan een piercing op een intieme plek voor heel wat plezier zorgen.

4x piercings die zorgen voor seksuele spanning

1. Tongpiercing

Bij een tongpiercing wordt een gaatje gemaakt door de tong en wordt er vervolgens een sieraad doorheen geplaatst. Een piercing in de tong kan voor heel wat opwinding zorgen tijdens orale seks. De piercing kan zachtjes tegen gevoelige plekjes wrijven, waardoor zowel de drager van de piercing als de partner extra opwinding ervaren.

Is het zetten pijnlijk?

Het zetten van een piercing is afhankelijk van de persoonlijke pijngrens, gemiddeld tot hoog. De tong is gevoelig en vooral tijdens de eerste dagen kan het pijnlijk en opgezwollen zijn.

Hoe kun je een tongpiercing inzetten bij seks?

Door te experimenteren met verschillende bewegingen van de tong tijdens orale seks, kunnen de sensaties worden versterkt. Praat erover met je partner om te ontdekken wat hij of zij het lekkerste vindt.

2. Clitorispiercing

Een clitorispiercing, ook wel bekend als een clitoriskapje piercing of clitorishoedje piercing, is een vorm van genitale piercing waarbij een sieraad wordt geplaatst door het clitoriskapje. Dit is ook wel het kleine stukje huid dat de clitoris bedekt en beschermt.

Het sieraad rust dan boven of rondom de clitoris. Je kunt zowel een ringetje of een staafje erin laten plaatsen. Een clitorispiercing zal bij vrouwen zorgen voor extra stimulatie tijdens de seks. Niet alleen dat, ook kan het erg erg mooi en sexy uitzien.

Is het zetten pijnlijk?

Afhankelijk van de pijngrens, is het zetten van een clitorispiercing gemiddeld tot hoog. Dit komt vooral door de gevoeligheid van het gebied. Het clitoriskapje is een zeer gevoelig deel van de vrouwelijke genitaliën en het doorprikken ervan kan ongemak veroorzaken.

Hoe kun je een clitorispiercing inzetten bij seks?

Door verschillende posities en bewegingen uit te proberen, kan een clitorispiercing zorgen voor extra veel spanning.

3. Prince Albert piercing

Een prince Albert piercing is een type genitale piercing voor mannen waarbij een gaatje wordt gemaakt door de plasbuis en uitkomt aan de onderkant van de eikel van de penis. Een ringetje of staafje wordt vervolgens door dit gaatje gestoken, waardoor het zichtbaar is aan de onderkant van de penis wanneer deze in erectie is.

Is het zetten pijnlijk?

Over het algemeen kan het laten zetten van een Prince Albert piercing een behoorlijk ongemakkelijke ervaring zijn. Dit komt vooral vanwege de gevoeligheid van het gebied en het feit dat een naald door de penis wordt gestoken. Sommige mensen ervaren slechts een mild ongemak, terwijl anderen de pijn als behoorlijk intens kunnen ervaren. In sommige piercingshops wordt er daarom gekozen om gebruik te maken van verdovende crème.

Hoe kun je een prince Albert piercing inzetten bij seks?

Een prince Albert piercing staat erom bekend dat het zorgt voor een verhoogde seksuele stimulatie, zeker wanneer de penis stijf is. Speel ermee en de opwinding zal vanzelf zichtbaar worden.

4. Tepelpiercing

Bij een tepelpiercing wordt een gaatje gemaakt door de tepel en wordt er vervolgens een sieraad doorheen geplaatst. Dit sieraad kan variëren van een eenvoudige ring tot een staafje met uiteinden in verschillende vormen, zoals bolletjes, sterretjes of andere decoratieve vormen.

Is het zetten pijnlijk?

Het laten zetten van een tepelpiercing kan pijnlijk zijn, omdat tepels gevoelig zijn en er zenuwuiteinden doorheen lopen. Sommige mensen ervaren slechts een lichte pijn of ongemak, terwijl anderen het als behoorlijk pijnlijk kunnen ervaren.

Hoe kun je een tepelpiercing inzetten bij seks?

Verhoog de opwinding met een tepelpiercing door zachtjes te spelen met de tepels en de piercings. Variërende druk en snelheid kunnen verschillende sensaties opwekken, dus het is leuk om hiermee te gaan experimenteren.

Waarom je door enkel een positieve mindset geen zelfvertrouwen krijgt (en hoe je dit dan wel krijgt)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️