Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 6 nov 2022
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 7 t/m 13 november 2022

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Maandag 7 november

Maan naar Stier

Vandaag verhuist de maan naar Stier. De maan speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven en zorgt ervoor dat we bewuster worden van de behoeftes die we hebben en wat er in ons onderbewustzijn speelt.

Worstelen met een kinderwens als vrijgezel

Afhankelijk van het sterrenbeeld waar de maan in staat, ervaren we haar energie anders. Met de maan die vandaag en morgen in Stier staat, merken we dat we in een meer relaxte vibe zitten dan normaal.

We werken wel, maar rennen niet de benen onder ons lijf vandaag omdat Stier laat zien dat het leven veel leuker is als we het wat rustiger aan gaan doen. Niet lui, maar wel een energie waarbij we bewuster zijn van wat we nodig hebben en waar we behoefte aan hebben.

Dinsdag 8 november

Volle maan in Stier + maaneclips

Gisteren konden we ons alvast voorbereiden op de volle maan door te wennen aan de maan in Stier en vandaag staat ze in de spotlights aan de hemel. Een volle maan is altijd een intense fase waarbij we bewuster zijn van onze behoeftes, maar ook onze emoties sterker ervaren.

Vandaag is de volle maan nog intenser nu deze samenvalt met een maaneclips die de energie extra kracht bij zet. De volle maan zet je hierbij nog meer aan het nadenken over hoe goed jij voor jezelf zorgt en hoeveel rust je pakt.

Voel jij je gesloopt? Blame de heftige volle maan van vanavond maar

Want alhoewel we geneigd zijn ons te verliezen in werk, studie of de verantwoordelijkheden die we hebben, vergeten we soms dat we ook moeten genieten van het leven dat maar veel te kort is. Mooie inzichten die de volle maan je gratis zal geven, maar die zeker confronterend kunnen zijn.

Woensdag 9 & donderdag 10 november

Maan naar Tweelingen

Na de volle maan kunnen we de intense energie die nog in ons hoofd en lichaam zit een plekje geven nu de maan naar Tweelingen verhuist, een sterrenbeeld die het leven toelacht en het allemaal niet zo serieus neemt.

Dit zorgt ervoor dat wij ook een luchtigere energie krijgen waarbij we meer ruimte hebben om te kletsen of om ons te verwonderen. Wel zijn we opzoek naar prikkels, waardoor je het vandaag drukker dan normaal kan hebben.

Vrijdag 11 t/m zondag 13 november

Maan naar Kreeft

Vorig weekend ervoeren we een intens weekend waarbij we graag activiteiten wilden ondernemen, maar dit weekend is het tegenovergestelde. Je hebt juist behoefte om te cocoonen. De maan in Kreeft maakt ons ietsje emotioneler en sentimenteler waardoor we behoefte hebben aan liefde en om verzorgd te worden.

Een goed weekend dus om de dekentjes uit de kast te trekken en het binnen gezellig te maken, als troost voor de emoties die dit weekend om hoog komen. Die kwetsbaarheid die je nu voelt mag je best meer gaan omarmen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️