Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 6 nov 2022
Leestijd: 4 minuten

Dé niet-zweverige daghoroscoop van 6 november 2022

Geen zweverige, voorspellend horoscoop-geklets maar echte updates van de cosmos en haar sterren. En dat uitgelegd door BEDROCK’s modern astroloog de Maannomade, die daarnaast werkzaam is als wetenschapper. Geen grap! Zij trackt de energieën die van de planeten op ons afkomen zodat we niet voor al te gekke verrassingen komt te staan.
Begin de dag goed met jouw daghoroscoop, zodat je weet of het slim is om vandaag even een tandje bij te zetten of het juist even wat rustiger aan te doen. Handig toch?

Daghoroscoop  6 november 2022

De standen van de planeten vandaag:

  • Maan (onderbewustzijn): Ram
  • Zon (ego): Schorpioen
  • Mars (passie): Retrograde fase in Tweelingen
  • Venus (liefde): Schorpioen
  • Mercurius (denkvermogen): Schorpioen

Ram  (20 maart t/m 19 april)

Nog een dag waarbij je mag genieten van de maan die in jouw sterrenbeeld staat, waardoor jij je emotioneel meer in balans voelt. Dat is een erg fijne tegenhanger van de Mars retrograde die je nog een tijdje sneller gefrustreerd kan laten voelen als het gaat om communicatie, omdat je merkt dat het minder soepel loopt dan verwacht.

Stier (20 april t/m 20 mei)

Ondanks dat het weekend is, voel jij nog steeds een haastig gevoel door de maan die in Ram staat waardoor je het gevoel hebt heel veel rust nodig te hebben voordat je batterij weer een beetje opgeladen is. Daarom is vandaag een goede dag om nog even te werken aan mentale vormen van rust, zoals een meditatie of een wandeling in de natuur.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Ook vandaag is nog een goed excuus om met andere mensen af te spreken, want de maan in Ram zorgt voor een sociale energie waardoor je behoefte hebt aan gezelschap van anderen.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

Ondanks dat het weekend is, zit jij met je hoofd nog steeds bij werk nu de maan in Ram je hoofd op hol kan brengen over dit onderwerp. Het voelt alsof er nog veel moet gebeuren en het liefst begin je vandaag al met de eerste stappen.

https://www.bedrock.nl/weg-met-in-balans-zijn-waarom-meer-onrust-in-je-leven-zo-slecht-nog-niet-is/

Een onrustige energie die ervoor zorgt dat je vandaag best vermoeid kan voelen. Probeer de ideeën die nu in je hoofd zitten, wel op te schrijven voordat je ze kwijt bent.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Jij bent een energiebommetje die alle kanten op springt nu de maan in Ram nog een laatste dag jouw vuurtje aanwakkert. Niet alleen heb je hierdoor meer energie, maar zit je ook vol ideeën en gedachtenspinsels die je best ‘s nachts wakker kunnen houden.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

Ook vandaag ben je nog een stukje impulsiever, maar in het weekend brengt het wel de juiste energie naar boven omdat je minder bewijsdrang voelt. Hierdoor ga jij je meer focussen op het nemen van nieuwe stappen in je privé leven waardoor je merkt dat de wereld een stuk groter en vol mogelijkheden zit dan dat je in eerste instantie dacht. Geestverruimend zelfs!

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

Laat je van je goede kant zien nu de maan in Ram nog een laatste dag extra spice brengt in jouw liefdesleven, door niet alleen je hart nog even te luchten maar ook de wildere kant van de Weegschaal te laten zien. Die is echt niet zo saai als dat anderen misschien denken, want jouw hart loopt over van passie.

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Geen rustig weekend voor jou, want nu de maan nog een laatste dag in Ram staat, zit jij vol energie om je handen uit de mouwen te steken. In of om het huis is nog genoeg te doen, waardoor jij niet kan stil zitten. Morgen kan je hopelijk weer meer rust vinden als de maan naar relaxte Stier verhuist.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

Blijf vandaag extra lang in bed liggen of kruip vooral nog een keer samen weer onder de lakens, want de maan in Ram verhit jouw passie dusdanig dat jij graag de liefde op een lichamelijke manier uit.  Zeker nu Venus in Schorpioen ervoor zorgt dat je zoekende bent naar een diepgaandere betekenis van wat liefde en passie nou echt voor jou betekent, is vandaag de dag om dat uit te gaan zoeken.

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

Tijd voor een laatste dag plezier als de maan in Ram je laat zien dat er meer is in het leven dan de serieuze zaken. Een grotere behoefte aan plezier zorgt er ook vandaag voor dat je graag iets onderneemt, of dat nou in het gezelschap van anderen is of dat jij jezelf gaat vermaken met een hobby.

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

Geen goede dag om vandaag spelletjes met jou te spelen, want door de maan in Ram ben jij niet alleen een stukje feller in de communicatie, maar kan je ook slecht tegen je verlies. Iets wat je zelf niet helemaal kan plaatsen…

De tekenen dat je in een toxische relatie zit (en stel jezelf deze vragen)

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

De maan in Ram zorgt vandaag nog voor een laatste boost in je zelfvertrouwen waardoor je meer uit je schulp kruipt. Niet alleen brengt dit een andere kant van je naar boven, maar helpt het ook om meer gedaan te krijgen omdat je ineens minder bewust bent van angsten die je normaal tegenhouden. Lekker bezig, Vissen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️