Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 31 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop 31 januari t/m 6 februari 2022

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet Bedrock’s astroloog Maannomade.

Maandag 31 januari

Maan naar Waterman

Vlak voor de nieuwe maan maakt de maan haar transitie naar een open minded sterrenbeeld. Na de saaie energie van Steenbok is het tijd om buiten de lijntjes te kleuren, risico’s te nemen en vooral verder te kijken naar wat jij wilt!

Zeker de dag voor nieuwe maan is het goed om na te denken waar jij de komende periode energie in wilt steken. Het brainstormen zal nog fijner gaan als je dit met anderen doet, een goed excuus voor een koffiedate?

Dinsdag 1 februari

Nieuwe maan in Waterman

Deze nieuwe maan staat in het sterrenbeeld Waterman, een scherp sterrenbeeld die jou gaat helpen om jouw kracht te herpakken. Waterman is een sterrenbeeld dat durft en graag tegen de normen aan schopt. Zeker als hij merkt dat dit hem juist tegenhoudt om vrij te zijn.

Must read: Astro burn in de liefde: de minder leuke kanten van je sterrenbeeld in een relatie

Voel daarom hoe de periode van een nieuwe mindset aanbreekt en voel de kracht weer in je stromen. Het jaar is net begonnen, dus waar wacht je nog op?

Woensdag 2 februari

Maan naar Vissen

De maan verhuist naar Vissen, een sterrenbeeld die ons een beetje dromerig kan maken. Het is Vissen die emoties in ons omhoog brengt waardoor we niet helemaal scherp zullen zijn.

Wees daarom niet te hard voor jezelf als de concentratie even tegenzit en besteedt meer aandacht aan de mensen om je heen. Nu de maan in Vissen staat, worden we vanzelf een stukje zorgzamer en nemen we anderen onder onze hoede.

Donderdag 3 februari

Mercurius direct in Steenbok

Na de retrograde van de afgelopen weken, zal de miscommunicatie verholpen worden nu Mercurius (planeet van communicatie en denken) weer direct gaat. Geen retrograde meer en dus makkelijker nadenken en communiceren over de toekomst nu de planeet in een hardwerkend sterrenbeeld staat.

Ook lezen: Retrogrades, wat zijn het eigenlijk? Een astroloog legt uit (plus survivaltips)

Mocht je nog zaken met je baas willen bespreken, dan ben je extra bondig en duidelijk nu Mercurius in Steenbok staat. Ook een goede tijd om te solliciteren!

Vrijdag 4 t/m zondag 6 februari

Maan naar Ram

We gaan het weekend in met de overgang van maan naar energierijke Ram. Ram helpt ons met nieuwe energie waardoor we zin hebben om nieuwe projecten te starten, oude hobby’s weer leven in te blazen of om opzoek te gaan naar een goede uitlaatklep.

Een goed weekend om dus van de bank af te komen!

Must listen: Bedrock Talks: een niet-zweverig verhaal over astrologie met modern astrologe Maannomade

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️