Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 30 jan 2023
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 30 januari tot 5 februari 2023

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Weekhoroscoop van 30 januari tot 5 februari 2023

Maandag 30 januari

Maan naar Tweelingen

Een nieuwe week staat ons op te wachten en die starten we gelijk een tikkeltje onrustig! De maan heeft binnen de astrologie invloed op onze emoties en het onderbewustzijn en de komende dagen staat de maan in Tweelingen, een sterrenbeeld dat ons mentaal meer stimuleert. Niet omdat ze nou zoveel ideeën heeft, maar omdat we er meer behoefte aan hebben om geprikkeld te worden.

Een periode dus waarin het goed is om afstand te nemen van je telefoon, want dankzij social media kan je eeuwig blijven scrollen waardoor je de onrust die je voelt zeker kan gaan versterken. Wel een goede periode om afwisselend werk te doen of je te focussen op je communicatieve skills die zeker beter uit de verf zullen komen.

Woensdag 1 februari

Maan naar Kreeft

Waar de maan in Tweelingen onze communicatieve kant juist versterkte en we onszelf meer gingen uiten, zorgt de overgang van de maan naar Kreeft er juist voor dat we meer naar binnen zullen keren. Dankzij deze maanfase voelen we onze emoties sterker waardoor we meer behoefte zullen hebben om in onze bubbel te kruipen.

We voelen sterker aan wat we nodig hebben en zullen daar meer aan gaan toegeven. Een periode dus waarin rust en tijd doorbrengen met de mensen die ons een goed gevoel geven, prioriteit heeft boven presteren op werk.

Dit mogen luchttekens (Tweelingen, Weegschaal en Waterman) in 2023 verwachten

Zaterdag 4 februari

Maan naar Leeuw

Na een paar dagen meer rust te hebben gepakt en onze emoties sterker te hebben gevoeld, zal ons een spectaculair weekend te wachten staan. We beginnen met de overgang van de maan naar vurige Leeuw, die ervoor zorgt dat we uit de melodramatische fase komen waarin we zaten en we weer energie voor tien hebben.

We hebben een grotere behoefte om gezien te worden en om liefde te krijgen, waardoor we zeker meer de aandacht van anderen gaan opzoeken. Een weekend dus om zeker niet alleen door te brengen, want daardoor kan je best in een minder gezellige mood terecht komen…

Zondag 5 februari

Volle maan in Leeuw

De volle maan staat in Leeuw en dat betekent drama! Niet drama in die wij veroorzaken, maar innerlijke drama die best verhoogd kan zijn nu dit hoogtepunt in een passievol sterrenbeeld staat. In Leeuw ervaren we alles sterker, groter en dramatischer, zo ook de energie van de volle maan. Sta dus niet raar op te kijken van een uitbarsting of zaken die ineens opgeblazen worden.

Tijdens de volle maan ervaar jij je emoties en gedachten al sterker, laat staan in zo’n grandioos sterrenbeeld als Leeuw. Een goede remedie is om deze volle maan door te brengen met anderen die je goed genoeg kennen om door de bullshit heen te prikken en ervoor te zorgen dat je weer in een gezellige stemming komt.

Alysia (33): ‘Ik loop vaak buiten op blote voeten om te aarden’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️