Maannomade
Maannomade Horoscopen 23 okt 2023
Leestijd: 4 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 23 oktober tot 29 oktober 2023

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de kosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

De weekhoroscoop van 23 tot 29 oktober

Maandag 23 oktober

Maan nog in Waterman + Zon naar Schorpioen (tot 23 november)

De maan verblijft nog een laatste dag in Waterman waardoor je emotioneel een sterkere behoefte voelt om verbindingen te leggen met anderen. Alhoewel we ons soms een vreemde eend in de bijt voelen in de menigte, leren we juist tijdens deze maanfase dat we geaccepteerd worden om de persoon die we zijn ook al voelen we ons soms onzeker. Om deze onzekerheden extra weg te stoppen is het vandaag een goed idee om aansluiting te zoeken bij de mensen die je een hoop positieve energie geven om de week een goede start te geven.

Het wordt zeker geen saaie maandag want vandaag markeert de start van het Schorpioenenseizoen. Een maand waarin we meer trekjes gaan overnemen van de mysterieuze Schorpioen als de zon naar dit sterrenbeeld verhuist waardoor we een stuk meer interesse hebben om onszelf uit te dagen door het onszelf niet al te makkelijk te maken. Waar de maan invloed heeft op ons onderbewustzijn en emoties, heeft de zon juist invloed op hoe we ons gedragen.

De zon zorgt er de komende weken voor dat we in een actiemodus komen waarbij we dieper willen  graven naar de betekenis van zaken uit het verleden, ook al dacht je deze zo goed weg te hebben gestopt.

We beseffen dat om verder te kunnen groeien het tijd is om afscheid te nemen van de zaken die als een last over jouw schouder hangen waardoor tijdens het Schorpioenenseizoen best wat harde woorden kunnen vallen als de tijd rijp is. Je bent in ieder geval in deze tijd niet bang om onaardig gevonden te worden want je vindt het een stuk makkelijker om je eigen plan te trekken. Een voordeel die je helpt om keuzes te maken waar je zelf sterker van wordt.

Dinsdag 24 oktober

Maan naar Vissen

Nu de weken van verdieping zijn begonnen omdat we een sterkere drang hebben om de waarheid te leren begrijpen, zorgt de maan in Vissen er de komende dagen voor dat we ons meer gaan openstellen naar de betekenissen van onze gevoelens. De maan in Vissen opent ons hart en brengt een natuurlijke zachtheid met zich mee waardoor we dichter tot ons hart komen.

Een sterkere emotionele behoefte om begrepen te worden of om anderen te begrijpen zorgt ervoor dat we meer sympathie hebben voor de mensen om ons heen. Hierdoor realiseren we dat we allemaal maar wat doen in deze grote boze mensenwereld en dat uiterlijk schijn best kan bedriegen. Vraag daarom eens wat vaker verder en durf de emotionele toon in een gesprek te raken om een opening te creëren om kwetsbaarheid aan elkaar te tonen.

Donderdag 26 oktober

Maan naar Ram

Een paar dagen voordat we een enerverend weekend hebben met minimaal een hoogtepunt, voelen we de energie al aankomen. We ervaren een tikkeltje spanning als we stil zitten waardoor we graag altijd iets voor handen willen hebben als de maan in Ram het vuurtje aan het opstoken is. Een maanfase waarbij het dus fijn is om iets te creëren zoals het uitwerken van een idee of het uitstippelen van een toekomstvisie die je hebt.

Ondanks dat de maan in Ram je helpt om veel werk te verzetten, is het wel een tikkeltje specifiek op welk gebied je je kunt concentreren. De zaken die je interesse hebben gewekt, gaan een stuk makkelijker deze dagen dan de taken die je al een tijdje voor je uit aan het schuiven bent…

Zaterdag 28 oktober

Maan naar Stier + Volle maan in Stier (maaneclips)

Een weekend met de maan in Stier betekent een weekend waarin het eten en drinken overvloedig aanwezig zal zijn. We hebben extra behoefte aan comfort en genieten en weten precies hoe we onze zintuigen kunnen verwennen.

Extra goed om er aan toe te geven want de volle maan in dit weldadige sterrenbeeld kan best intens zijn. Door je zintuigen te strelen met lekkernijen, een goede geurkaars of fijne aanrakingen kan je gestel helemaal tot ontspanning komen. Net wat je nodig hebt nu je hoofd mentaal vol zit met alle indrukken die de volle maan op je achter gaat laten.

We weten best dat we niet helemaal ons hoofd in het zand steken als de volle maan ons eraan herinnert dat we best meer uit het leven mogen gaan halen door wat vaker een sprong in het diepe te wagen. Iets waarin we geïnteresseerd in zijn, maar wat we makkelijk als excuus er bij halen om iets niet te doen.

Tijd dus om uit je comfortzone te stappen met behulp van kleine stapjes, zoals het bestellen van een random gerecht op de menukaart bijvoorbeeld. Of laat iemand anders eens de keuze voor het hoofdgerecht voor je maken…

 

Deze 5 inspirerende films en documentaires kun je deze week gratis online bekijken

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️