Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 22 aug 2022
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 22 t/m 28 augustus 2022

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Maandag 22 & dinsdag 23 augustus

Maan naar Kreeft + Zon naar Maagd

De maan heeft invloed op onze emoties en behoeftes en afhankelijk van het sterrenbeeld waar ze in staat voelen we ons een tikkeltje anders. Nu de maan naar Kreeft verhuisd, kunnen onze emoties meer in de weg gaan zitten. Door Kreeft wordt ons hart geopend waardoor we sterker voelen waar we mee zitten, welke angsten we hebben en hoe sterk onze gevoelens zijn.

Waarom astrologie niet zweverig hoeft te zijn

Een goede dag dus om aandacht te geven aan de emoties die op komen en ze er vooral lekker te laten zijn, afleiding zoeken is een slecht idee vandaag. Als sterke tegenhanger verhuist ook de zon vandaag naar een nieuw sterrenbeeld. In Maagd hebben we een sterkere behoefte aan structuur, wat vandaag extra welkom is om onze emoties te gaan ordenen.

Woensdag 24 augustus

Maan naar Leeuw

Tijd voor wat extra fleur en spice in je dagelijks leven nu de maan een paar dagen in stoere Leeuw staat. Een fijn sterrenbeeld die je uitdaagt je meer te onderscheiden en aan de hele wereld jouw mooie kanten te laten zien. Tijd dus om je figuur te laten zien, wat meer op te scheppen op datgene dat je hebt bereikt en groots te durven dromen. Cijfer jezelf dus niet weg, maar plaats jezelf op de voorgrond voor wat extra liefde!

Donderdag 25 & vrijdag 26 augustus

Mercurius naar Weegschaal (tot 9 september)

Communicatieplaneet Mercurius verhuist naar Weegschaal, een fijne transitie die ons helpt om zachter te worden in gesprekken door op een nieuwe manier te communiceren. Waar we de afgelopen weken harder en directer onze boodschap communiceerden toen Mercurius nog in Maagd stond, zorgt de overgang naar Weegschaal voor zachtheid.

Bedrock Talks: een niet-zweverig verhaal over astrologie met modern astrologe Maannomade

We denken meer aan de ander in de manier waarop we de boodschap zullen gaan brengen, maar zullen ook meer bereidt zijn om een middenweg te vinden als een conflict ontstaat. Niet omdat Weegschaal een doetje is, maar wel omdat Weegschaal compassie en liefde ervaart voor ieder om zich heen.

Zaterdag 27 augustus

Maan naar Maagd + Nieuwe maan in Maagd

Een dag met veel energie, deze zaterdag. Niet alleen verhuist de maan naar Maagd, maar ook staat ze aan de hemel tijdens haar hoogtepunt van de nieuwe maan fase. Een goed moment om vandaag extra aandacht te besteden aan de projecten die jij belangrijk vindt en wat meters te maken. Of dit nou fysiek is, of mentaal.

Extra fijn is om lijstjes te maken om de drukte in je hoofd te verlichten en ideeën op papier te schrijven. Alhoewel je nu de maan in Maagd staat meer overzicht hebt, zorgt de nieuwe maanfase voor een bulk aan gedachtenspinsels die je zou kunnen vergeten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️