Maannomade
Maannomade Spirituality 21 jul 2020

Drama deze maand? Blame de Zon in Leeuw (aldus Bedrock’s astrologe)

De zon maakt elke 4 weken een transitie naar een nieuw sterrenbeeld. En bij elke transitie nemen we allemaal een beetje van de energietrekjes van het sterrenbeeld over. Wanneer de zon haar transitie maakt naar Leeuw, is het tijd om het leven te vieren!

Met de zon in Kreeft waren we de afgelopen 4 weken een stuk meer thuis. Niet alleen door de coronamaatregelen die op ons bordje kwamen, maar ook zeker door het sterke gevoel van bescherming die je nodig had.

Even opladen thuis, zorgen voor de mensen om je heen en extra tijd besteden aan je interieur/tuin. Emoties waren all over, zeker als het gaat om de onzekerheden die opspeelden.

Maandhoroscoop: Zon in Leeuw

Maar met de transitie naar Leeuw is het tijd om weer te stralen. Letterlijk. Want wanneer zon in Leeuw staat wil je het liefst je huis uitvluchten, op de terrassen flaneren en je beste outfit laten zien. Geen tijd om jezelf te verbergen onder lagen kleding, maar juist gezien worden en complimenten ontvangen.

Zelfs als je het liefst op de achtergrond staat, is dit het seizoen om juist uit je comfort-zone te komen. Spotlight, center of attention? KOM MAAR DOOR! Tijdens zon in Leeuw word je je een stuk bewuster van wat je waard bent. Een moment om dus echt te gaan voor wat je wilt, een nieuwe hobby op te pakken of toch die salsalessen te nemen.

Ook lezen: Volle maan versus nieuwe maan: wat is het verschil?

Tijd om voor jezelf te kiezen

Een moment om voor jezelf te kiezen dus, want niet alleen heb je meer zelfvertrouwen, ook durf je je meer uit te spreken. Leeuw is een echt vuurteken en dat vuurtje wordt zeker geuit. Een goed moment om te zeggen waar het op staat, te gaan voor wat je wilt of die ene verhoging op te vragen waar je al zo lang op wacht.

Niet geschoten altijd mis! Pas wel op dat het niet teveel ikke, ikke wordt. Want wanneer zon in Leeuw staat, ben je snel geneigd de mening of gevoelens van anderen te vergeten. Tempation Island terug kijken is nu nog beter, want je geniet van drama om je heen. Wie weet trek je wel juist drama aan?

Een extra fijne tijd voor Vuur sterrenbeelden zoals Ram, Leeuw en Boogschutter want er is volop actie aanwezig, maar iets te verhit voor Weegschaal, Tweelingen en Waterman.

Meer astrologie?

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en download Bedrock's Grote Vegan Kookboek 🌿

Reageer op artikel:
Drama deze maand? Blame de Zon in Leeuw (aldus Bedrock’s astrologe)
Sluiten