Maannomade
Maannomade Horoscopen 11 feb 2024
Leestijd: 4 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 12 tot 18 februari 2024

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de kosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

De weekhoroscoop van 12 tot 18 februari

Maandag 12 februari

Maan naar Ram

Tijd voor een flinke dosis energie als de week begint met de verhuizing van de maan naar Ram. De maan heeft invloed op onze emoties en behoeften en wordt gekleurd door het sterrenbeeld waar ze in staat. Dit stoere en passievolle sterrenbeeld herinnert ons eraan om alles uit onszelf te halen. Niet klein te blijven door onze gedachten, maar groot te dromen en vooral maar gewoon te beginnen. Spring in het diepe, hak de knopen door en laat je leiden door jouw gevoelens die je de weg zullen wijzen. Lekkere dagen dus waarbij jij hoog in je energie zit en daardoor graag dingen zal gaan ondernemen.

Dinsdag 13 februari

Mars naar Waterman (tot 22 maart)

Als de planeet van passie en vurigheid naar Waterman verhuist, voelen we een sterkere behoefte om ons eigen plan te trekken. Niet langer klein gehouden te worden door normen en waarden, maar op ontdekkingstocht gaan in de wereld en onszelf opnieuw uit te vinden. Vaker nee zeggen, grenzen aan geven en afscheid nemen van mensen die ons kleineren, zorgt ervoor dat je steeds meer jezelf kan zijn.  Een behoefte aan vrijheid en vernieuwing kan ervoor zorgen dat je het gevoel hebt de wereld onder je voeten even te missen, maar weet dat met de creatieve geest van Waterman je altijd op de pootjes terecht zal gaan komen.

Woensdag 14 februari

Maan naar Stier

Waar de maan in Ram ons mentaal zeker niet stil liet zitten, is het de maan in Stier die ons eraan herinnert om wat vaker te gaan genieten. In de drukke wereld leven we van deadline naar deadline, maar de rustige en stabiele Stier leert ons dat de wereld echt niet vergaat als we eens wat beter voor onszelf gaan zorgen. Een goed moment om dus die ene crème of parfum te kopen die al op je lijstje stond, of om wat comfort food te gaan koken.

Vrijdag 16 februari

Maan naar Tweelingen + Venus naar Waterman (tot 11 maart)

De Tweelingen maan zorgt voor een sterke behoefte aan verbinding waardoor het extra fijn gaat zijn om toch die VrijMiBo te organiseren. We zijn vandaag en morgen extra goed in het aanknopen van gesprekken en durven onszelf ook meer vrijheid te geven om te zeggen en zijn wat we willen. Laat daarom de verwachtingen los en gebruik de flexibele en creatieve geest die je dankzij de maan in Tweelingen krijgt om op ontdekkingstocht te gaan. Zie maar waar het schip strandt.

Venus, planeet van de liefde voelt zich wel thuis in de extroverte Waterman waardoor we nieuwe kanten van onze geliefden gaan ontdekken. Waterman inspireert Venus om out-of-the-box te denken en de sleur te doorbreken door nieuwe passies aan te halen, maar ook om onze partner op een nieuwe manier te ontdekken. De nieuwe inzichten die je krijgt kunnen zeker je relatie gaan versterken maar ook doen twijfelen als het de komende weken lastiger is om je emoties in de liefde te uiten… De drang naar vrijheid kan je ook voor verrassende keuzes zetten…

Zondag 18 februari

Maan naar Kreeft + Zon naar Vissen

Als afsluiter van de week laat de maan in Kreeft ons vandaag nadenken over hoe fijn het is om een vangnet te hebben. De mensen die dichtbij ons staan geven ons niet alleen plezier, maar ook afleiding en steun als we het moeilijk hebben. Mensen van goud want niet alleen kennen ze ons op onze beste momenten, maar ze zien ons ook op de momenten dat we niet de beste versie van onszelf zijn. Tijd dus om ze vandaag eens in het zonnetje te zetten door bijvoorbeeld een klein attent kaartje achter te laten of ze extra te verwennen met jouw gezelschap.

Naast de maan verhuist ook de zon naar een nieuw sterrenbeeld. Waar de maan ons laat voelen, is het de zon die ons laat uitvoeren en naar een nieuw seizoen brengt. Komende maand draait het om opladen en rust nemen als het seizoen van de Vissen start. Als laatste sterrenbeeld is het Vissen die ons leert om los te laten wat niet langer meer past en een pas op de plaats te maken. Een tijd om wat plannen te cancelen en langer in je bed te blijven liggen om de gemiste slaapuren dubbel en dwars in te halen.

Is de nieuwe mob wife-trend op TikTok een vorm van culturele toe-eigening?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️