Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Betere wereld 10 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Zo gebruik je AI voor meer geluk, liefde en zelfs bloemen

AI is niet meer weg te denken. Misschien ken je het al en anders is het vast en zeker nog abracadabra. Iets nieuws is altijd eng, maar het biedt ook veel kansen. Precies zoals met AI. Het brengt bijvoorbeeld meer geluk, liefde en zelfs bloemen.

AI kan ons gelukkiger maken, zowel privé als op het werk. Gelukspsycholoog Josje Smeets deelt op haar website dat er een vrouw is die een menselijke liefdesrelatie voor de rest van haar leven heeft afgezworen. Ze is liever samen met een altijd beschikbare chatbot. Deze biedt een luisterend oor en advies en gaat niet vreemd.

AI voor meer geluk

Wat ons betreft een beetje creepy. Toch zijn er minder schrikwekkende manieren om AI te gebruiken als positieve tool. Op professioneel, persoonlijk en relationeel vlak. Zo kan AI saai en repetitief werk overnemen en de werkbulk verlagen waardoor je meer tijd hebt voor dingen die je echt leuk vindt. En ook op relationeel vlak zagen wij een mooi concept.

AI Bloemist

Zo is de allereerste AI Bloemist  van Mooiwatbloemendoen gelanceerd. Een gratis AI tool die vanuit de betekenis van bloemen een persoonlijk boeket samenstelt, passend bij de karaktereigenschappen van bijvoorbeeld jouw valentijn.

Wanneer je bloemen geeft, doe je dit altijd vanuit een bepaalde gedachten. Je wil iemand bedanken, een hart onder de riem steken of op Valentijnsdag de liefde verklaren. Een gewone bos is dan best wel saai. Bovendien, de boodschap die bij de bloemen hoort is minstens zo belangrijk.

Dankzij de AI Bloemist geef jij dit jaar een valentijnscadeau met een diepere, persoonlijke betekenis. Vul de karaktereigenschappen van jouw valentijn in en de AI Bloemist creëert een bloemenlijst met bloemen die in het unieke boeket voor je valentijn horen. De bloemist zorgt er vervolgens voor dat dit AI gegenereerde boeket tot leven wordt gebracht.

Persoonlijke note

Niet alleen stelt de AI bloemist een mooie bos bloemen samen, er rolt ook een liefdevolle tekst uit de AI technologie. Dus vind jij het moeilijk om onder woorden te brengen wat je voor iemand voelt? Dan is dit echt een must-try.  Als je nu de bloemen besteld, ben je ook nog eens een van de eerste en dus hartstikke origineel!

Pas jij AI al toe voor meer geluk?

Duurzaam wonen: Suzanne woont in Amsterdam en maakt van haar balkon een groene oase

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️