Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Psyche 10 feb 2024
Leestijd: 3 minuten

Kim Feenstra: ‘Een ode aan sexiness en zelfvertrouwen’

Kim Feenstra werd bekend als model, maar heeft inmiddels heel wat andere dingen die haar bezig houden in het leven. Op de eerste plek natuurlijk: het moederschap. Ze fotografeert en koppelt haar naam als influencer aan veel mooie merken en als onderneemster is ze een echte visionairy creator. Het lijkt alsof ze altijd blaakt van sexiness en zelfvertrouwen.

Met BEDROCK deelt Kim Feenstra hoe ze zo ver is gekomen, welke intenties ze heeft en hoe ze zelfvertrouwen behoudt.

Kim Feenstra over sexiness en zelfvertrouwen

Kim Feenstra
Foto via Kim Feenstra/ Christine Le Duc

Wat zijn de dingen waardoor je je onzeker hebt gevoeld?

“Ik voel me nooit zo snel onzeker over mijn lichaam. De ene keer zit ik beter in mijn vel dan de andere keer, maar ik heb geleerd om van mezelf te houden in elke fase en niet lelijk over mij zelf te denken. Ik zit vaak goed in mijn energie.”

En wat doe je om meer zelfvertrouwen te krijgen?

“Mezelf accepteren. Ik weet dat als ik in de spiegel kijk, ik mijn beste vriendin en mijn grootste vijand zie. Ik kies altijd voor mijn beste vriendin.”

Waarom denk je dat sexy lingerie eraan bijdraagt hoe je je voelt?

“Wanneer je iets aantrekt waar je je goed in voelt, dan straal je dat uit. Big energy is datgene wat je wil uitstralen. Dan trek je dat ook aan. Wanneer je een sexy setje aan hebt, krijg je automatisch een andere vorm van energie om je heen. Het geeft je een onzichtbare power en ik ben er van overtuigd dat deze energie ook aanstekelijk werkt op andere mensen.”

Wat was jouw visie bij het ontwikkelen van de collectie voor Christine le Duc hebt ontwikkeld?

“Ik wilde vooral dat de vrouw zichzelf zou kunnen omarmen. En dat ze beseft hoe krachtig ze is en hoe uniek. Christine le Duc is een merk dat daar als geen ander voor staat, dus de basis van de samenwerking was direct al goed.”

Hoe zorg je ervoor dat je jezelf mooi vindt?

“Door mijn eigen beste vriendin te blijven. En me niet laat misleiden door invloeden van buitenaf. Er is altijd iemand met een groter huis, een mooiere auto, mooier haar, de mooiste borsten of betere billen. So what? Omarm jezelf meer en blijf jezelf ontwikkelen. Door dingen uit te proberen, door te blijven lezen, door hier en daar in het diepe te springen, door te blijven sporten en bewuster te zijn met wat je in je mond stopt als het gaat om voedsel.”

Wat is jouw favoriete item uit de collectie en waarom?

“Het is allemaal hot. Do I need to say more? De Déjå Vu kimono is een item dat je eigenlijk altijd kunt dragen, in de slaapkamer maar ook als onderdeel van je outfit, dus die geef ik graag aan één van jullie weg!”

Het favoriete item van Kim Feenstra winnen?

Kimono
Christine Le Duc

Kimono Déjà Vu via Christine le Duc

Mail naar [email protected] waarom jij deze kimono wil winnen of nóg beter, plaats een reactie onder de Instagrampost.

 

People pleasen en gebrek aan zelfvertrouwen? Deze 3 tips vergroten je zelfvertrouwen

 

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️