Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 11 jul 2022
Leestijd: 3 minuten

Dé niet-zweverige weekhoroscoop van 11 t/m 17 juli

Dit is jouw wekelijkse agenda die je naast je Google Calendar er echt bij wilt houden. Geen zweverige, voorspellende weekhoroscoop maar updates van de cosmos die je niet wilt missen. Track de energieën die op je af komen om te zorgen dat je niet voor al te gekke verrassingen komt te staan. En die energieën, die kunnen we aflezen van de planeten.

Althans, dat doet BEDROCK’s astroloog Maannomade.

Maandag 11 juli

Maan nog in Boogschutter 

Tijd voor een nieuwe week die vol enthousiasme begint nu de maan nog in Boogschutter staat. In Boogschutter zorgt de maan ervoor dat we een grotere behoefte hebben aan avonturier, plezier en dat we lekker positief in het leven staan.

Vandaag is dus nog een goede dag om gebruik te maken van de avontuurlijke en spontane kant van Boogschutter door te genieten van de zomeravond, bijvoorbeeld door te gaan picknicken!  

Aan het daten? Dit is jouw ideale partner volgens de sterren

Dinsdag 12 juli

Maan naar Steenbok 

Na een paar dagen het avontuur te zijn aangegaan, is het nu tijd voor serieuze zaken. De maan verhuist naar Steenbok waardoor we een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid hebben. Dit kan een gevoel van druk geven, vooral als je nog veel gedaan moet krijgen.

Daarnaast voelt het extra lastig om je vandaag te focussen omdat we morgen een volle maan hebben waardoor je nu al snel moe bent. Probeer vandaag niet teveel van jezelf te vragen en toch op tijd naar bed te gaan om extra nachtrust te pakken.  

Woensdag 13 juli

Volle maan in Steenbok 

De volle maan is daar, een moment van reflectie en nu de maan in Steenbok staat gaan we reflecteren over onze discipline en carrière. Steenbok is een harde werker die vol voor zijn carrière gaat en dat kan ervoor zorgen dat je een keiharde spiegel tijdens de volle maan voorgeschoteld krijgt en het gevoel hebt dat je tekort geschoten bent. Niet makkelijk, maar wel een harde les om komende tijd nog harder te werken aan nieuwe projecten.  

Donderdag 14 & vrijdag 15 juli

Maan naar Waterman 

Nu ons hoofd vol zit met alle indrukken van de volle maan, leren we deze te verwerken nu de maan naar een nieuw sterrenbeeld verhuist. Dankzij de maan in Waterman leren we de uitdagingen van de volle maan om te zetten in energie waardoor we nieuwe ideeën gaan opdoen.

Een fijne overgang van de sombere volle maan naar een positieve spirit die ons helpt om buiten de lijntjes te kleuren.  

Zaterdag 16 juli

Maan naar Vissen 

Tijd voor een weekend waarin je lekker creatief mag zijn. De maan verhuist naar Vissen toe en zorgt ervoor dat we in contact komen met onze spirituele kant. Hierdoor voel jij je extra aangetrokken tot het mystieke, maar ook tot bijvoorbeeld dansen en andere manieren om creativiteit te laten stromen.

Waarom astrologie geen grote onzin is

Yoga, een meditatie of het volgen van workshops kunnen fijne manieren zijn om jouw spirituele kant te gaan voeden.  

Zondag 17 juli

Venus naar Kreeft (tot 11 augustus) 

Liefdesplaneet Venus verhuist naar zachtaardige Kreeft voor de komende maand. In dit gevoelige teken leren we beter op onze partner in te spelen, worden we zorgzamer maar ook een stukje meer beschermend naar onze relatie toe.

Deze warme energie zorgt voor extra diepte in je relatie, maar kan ook onzekerheden omhoog brengen als je besef hoeveel iemand voor je betekent. Een goed moment dus om te leren jezelf kwetsbaar op te stellen in relaties, want openheid en emoties zijn de basis van een relatie ongeacht of het een relatie met een ander of met jezelf is.  

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️