Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Horoscopen 29 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Zo sluiten vuurtekens dit jaar beste af voor nieuwe kansen in 2024

Het is november en dat betekent dat de laatste twee maanden van dit jaar zijn ingegaan. Gebruik die laatste maanden goed en zorg ervoor dat jij 2024 op een voor jou fijne manier start. Dat doe je door bepaalde zaken los te laten en intenties te zetten voor het nieuwe jaar. Dit is hoe vuurtekens 2023 het beste afsluiten.

Ieder sterrenbeeld behoort tot een van de vier elementen: water, vuur, aarde en lucht. Het element dat bij jouw sterrenbeeld hoort, zegt iets over de manier waarop jij in het leven staat. De drie vuurtekens in de astrologie zijn Ram, Leeuw en Boogschutter. Dit is hoe vuurtekens het jaar 2023 op een fijne manier afsluiten.

Vuurtekens zijn positieve vrijbuiters die een tikkeltje eigengereid zijn, niet graag ergens aan vastzitten, maar daardoor ook flexibel zijn en barsten van de ideeën.

De drie vuurtekens

Het vuurteken Ram is geboren tussen 21 maart en 19 april. Ram is perfectionistisch, een geboren leider en regelt alles tot in de puntjes. Leeuw wordt geboren tussen 23 juli en 22 augustus. In de spotlight staan vreest dit sterrenbeeld niet, Leeuwen zijn dan ook mega sociaal en empathisch. Boogschutter, geboren tussen 22 november tot 21 december, is nooit saai. Dit avontuurlijke sterrenbeeld is niet jouw rots in de branding op wie je altijd kunt bouwen, maar wel een inspirerend persoon!

Afsluiting voor vuurtekens

Vuurtekens zijn niet bezig met het verleden en ook niet zozeer met de toekomst. Ze zien het nieuwe jaar positief in en weten dat ze ook in 2024 weer zelf aan het roer staan. Daarom zijn ze nog niet druk met plannen maken. Eigenlijk staan ze gewoon overal voor open!

Zelfs de gekste ideeën zijn oké in het hoofd van vuurtekens. Als iets niet kan, dan komen ze daar vanzelf achter, toch?

Niet stilzitten

Dat ze niet met de toekomst bezig zijn, wil niet zeggen dat ze stilzitten. Welnee! Vuurtekens barsten van de ideeën. Alleen hangt er geen deadline aan. Ze zien wel hoe alles uitpakt. In ieder geval piekeren ze niet onnodig veel over details, waardoor ze zich minder snel uit het veld laten slaan. Ze wegen immers niet precies af waarom iets wél of juist niet gaat werken.

Goals voor 2024

In 2024 zou het handig zijn om iets meer aandacht te besteden aan details. Vuurtekens hebben een haarfijne intuïtie waardoor ze, als ze naar binnen keren, veel meer diepgang kunnen vinden. Stap af van de grote lijnen en durf eens dieper na te denken over jouw missie in het leven. ‘Je ziet het wel’ is soms niet genoeg.

Door wat vaker stil te staan bij jouw gedachten, word je minder impulsief. Hierdoor voorkom je spijt achteraf in bepaalde situaties. Maak in 2024 wat vaker tijd voor jezelf, reflecteer en creëer een moment van bezinning.

Dit, in combinatie met jouw sprankelende, enthousiaste en impulsieve persoonlijkheid, zorgt voor grootste dingen in het nieuwe jaar.

Zo sluiten aardetekens dit jaar beste af voor nieuwe kansen in 2024

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️