Annemarie Hartsuiker
Annemarie Hartsuiker Horoscopen 15 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Zo sluiten aardetekens dit jaar beste af voor nieuwe kansen in 2024

Het is november en dat betekent dat de laatste twee maanden van dit jaar zijn ingegaan. Gebruik de laatste twee maanden van dit jaar goed en zorg ervoor dat jij 2024 op een voor jou fijne manier start. Dat doe je door bepaalde zaken los te laten en intenties te zetten voor het nieuwe jaar. Dit is hoe aardetekens 2024 het beste afsluiten.

Ieder sterrenbeeld behoort tot een van de vier elementen: water, vuur, aarde en lucht. Het element dat bij jouw sterrenbeeld hoort, zegt iets over de manier waarop jij in het leven staat. De drie aardetekens in de astrologie zijn Stier, Maagd en Steenbok. Dit is hoe aardetekens het jaar 2024 op een fijne manier afsluiten.

Aardetekens zijn gegronde types die graag de touwtjes in handen hebben. Het zijn geduldige, vreedzame types die graag bouwen aan een groter doel. Ze zijn artistiek en hebben oog voor schoonheid.

De drie aardetekens

Het aardesteken Stier is geboren tussen 21 april en 20 mei. Stier is koppig, vastberaden en gedisciplineerd. Het Maagd aardeteken is geboren tussen 24 augustus en 23 september. Maagd is perfectionistisch, zorgzaam en rationeel. Het Steenbok aardeteken is geboren 23 december en 20 januari. Steenbok is stabiel, geduldig en vastberaden.

Afsluiting voor aardetekens

Aardetekens zijn dan ook niet zo rigoureus als het gaat om het afsluiten van een jaar. Ze nemen de tijd om los te laten wat ze niet langer dient. Ze zijn kalm en benaderen zaken zorgvuldig en voorzichtig. De deur zomaar dichtgooien, dat komt niet voor. Alles wat ze doen wordt weloverwogen.

Een groter geheel

Omdat ze eerst denken en dan pas doen, overzien ze vaak het grotere geheel. Aardetekens zijn zich bewust van de impact van hun omgeving en zijn bereid om offers te brengen voor het groter geheel. Het gevaar schuilt in het wegcijferen van zichzelf. Pas op dat je jezelf op de eerste plaats zet Stier, Maag of Steenbok! Pas als jij goed voor jezelf zorgt, draag je iets bij aan een betere wereld.

Goals voor 2024

De kunst voor 2024 is om lichter te leven. Aardetekens vinden het moeilijk om intuïtief te handelen terwijl ze wel degelijk over een sterke intuïtie bezitten.

Door meer te luisteren naar het onderbuikgevoel, zullen aardetekens het hele jaar door overvloedige kansen en toevallige gebeurtenissen ervaren. Met hun vastberadenheid en doorzettingsvermogen zullen Stier, Maagd en Steenbok individuen het meeste uit zichzelf halen als ze de flow van het leven iets meer durven te volgen. Dat betekent dat ze iets minder rigide voor zichzelf mogen zijn.

Juist door te vertrouwen op het universum, zal er een mooie groei plaatsvinden op het gebied van carrière en financiën.

Uiteraard met de zo geliefde stabiliteit, maar er gaan ook nieuwe deuren open, waardoor ze de kans krijgen om hun vaardigheden en talenten te laten zien. Grijp deze kansen met vertrouwen!

Nine Star Ki: Chinese astrologie waarmee je patronen doorbreekt

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️