Kim van der Blom
Kim van der Blom Horoscopen 22 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Aardetekens in de astrologie: kom meer te weten over Stier, Maagd en Steenbok

Veel mensen verdiepen zich in astrologie en willen alles leren over hun sterrenbeeld. Je hebt misschien wel eens gehoord over de vier elementen waaronder de sterrenbeelden ingedeeld kunnen worden. Dit zijn de elementen: water, vuur, aarde en lucht. Deze elementen vertellen meer over hoe jij in het leven staat. Vandaag verdiepen we ons in de aardetekens: Stier, Maagd en Steenbok.

De een gelooft er niet in, voor de ander is het een must-know in de zoektocht naar meer wijsheid over jezelf. Astrologie is enorm veelzijdig en kan op verschillende situaties worden toegepast.

Waar herken je aardetekens aan?

Heb jij één van deze sterrenbeelden in jouw geboortehoroscoop? Dan ben je iemand die ervan houdt om dingen voor elkaar te krijgen. Je neemt de tijd om jouw plannen uit te werken en resultaten te krijgen. Je staat met beide benen op de grond.

Aardetekens in de astrologie groeien langzaam en zeker. Ze willen groeien in hun carrière, maar ook duurzame relaties opbouwen. Ze kijken met een praktisch oog naar dingen in de wereld. Het is een element die gezien wil worden, die het gevoel wil hebben dat mensen hun nodig hebben.

Wat zijn de aardetekens?

Stier

Een stier houdt absoluut niet van onzekerheid en ze kunnen niet zo goed omgaan met onverwachte situaties. Ze worden dan ook vaak beschreven als eigenwijs. Zekerheid is voor dit sterrenbeeld erg belangrijk.

Een stier houdt dan ook erg van sparen, en al helemaal van luxe. Dit heeft alles te maken met dat dit aardeteken wordt geregeerd door de planeet Venus. Hierdoor zijn ze ook nog eens super creatief. Iets waar aardetekens normaal niet om bekend staan.

Maagd

Het aardeteken Maagd staat bekend om hun oog voor detail en wordt geregeerd door Mercurius, de planeet van communicatie en gedachten. Dit sterrenbeeld is daardoor ook goed in het het delen van zijn of haar mening. Ook maakt de maagd zich graag nuttig voor anderen, maar ze kunnen zich ook te veel met je bemoeien.

Maagden staan vooral bekend om hun eerlijkheid en het zijn enorme perfectionisten. Ze willen alles goed doen, hierdoor kunnen ze best streberig zijn.

Steenbok

Ook dit sterrenbeeld vindt zekerheid erg belangrijk, Steenbok is namelijk een erg verantwoordelijk teken. Steenbok wordt geregeerd door Saturnus, de planeet van lange termijn toewijding. Ze moeten dan ook heel erg gepassioneerd zijn over iets voordat ze ergens de volle 100 procent voor gaan.

Heb jij iets over jezelf geleerd wat je nog niet eerder wist?

Dit mogen aardetekens (Stier, Maagd en Steenbok) in 2023 verwachten

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️