Kim van der Blom
Kim van der Blom Horoscopen 6 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Vuurtekens in de astrologie: kom meer te weten over Ram, Leeuw en Boogschutter

Veel mensen verdiepen zich in astrologie en willen alles leren over hun sterrenbeeld. Je hebt misschien wel eens gehoord over de vier elementen waaronder de sterrenbeelden ingedeeld kunnen worden. Dit zijn de elementen: water, vuur, aarde en lucht. Deze elementen vertellen meer over hoe jij in het leven staat. Vandaag verdiepen we ons in de luchttekens: Ram, Leeuw en Boogschutter.

De een gelooft er niet in, voor de ander is het een must-know in de zoektocht naar meer wijsheid over jezelf. Astrologie is enorm veelzijdig en kan op verschillende situaties worden toegepast.

Waar herken je vuurtekens aan?

Vuurtekens hebben veel vrijheid en ruimte nodig. Ze willen het liefst alles op hun manier doen en zitten niet graag ergens aan vast. Deze sterrenbeelden denken in mogelijkheden en kijken naar het grotere geheel. Ze zijn dan ook druk bezig met alle dingen die ze ooit nog eens in het leven willen doen.

Vuurtekens staan bekend als vlot, trots en eerlijk. Het zijn zelfverzekerde sterrenbeelden die hun gedachtes eerlijk met je zullen delen. Het zijn optimistische mensen die geloven in hun eigen geluk, maar ook die van anderen.

Wie behoren tot de vuurtekens?

Ram (21 maart tot 19 april)

Ram is het eerste sterrenbeeld van de dierenriem, het verbaast je misschien dan ook niet dat het geboren leiders zijn. Ze zijn niet bang om risico’s te nemen. De ram houdt ervan om stoom af te blazen door te sporten en bewegen vinden ze belangrijk.

De Ram wil graag alles in een keer goed doen, het is een erg energiek sterrenbeeld. Probeer niet te enthousiast te worden en dan kan je zonder moeite je doel bereiken. Je hebt dan ook zeker die zelfverzekerdheid die bij een vuurteken hoort.

Leeuw (23 juli tot 22 augustus)

Leeuw is een sterrenbeeld met veel charme en een stralende persoonlijkheid, iets wat anderen aan jou waarderen. Ze houden van aandacht. De Leeuw wordt dan ook beschreven als sociaal, grappig en positief. Het is een sterrenbeeld dat in de spotlight wil staan. Ze weten wat ze willen en hoe ze het moeten krijgen.

Ook op gebied van liefde wil dit sterrenbeeld aandacht. De Leeuw is iemand die er volledig voor gaat als het op liefde aankomt. Ze willen constant geven en het kan dan teleurstellend zijn als de ander dit niet doet. Je bent erg loyaal en gaat voor de ware.

Boogschutter (22 november tot 21 december)

Boogschutter is het sterrenbeeld van positiviteit, overal neem jij die positiviteit mee naar toe. Hoewel je vertrouwen en geduld soms op de proef worden gesteld, komt het altijd op z’n pootjes terecht. Boogschutter staat bekend als een avontuurlijk, inspirerend en enthousiast persoon.

Je bent iemand die graag liever zelf op onderzoek uitgaat dan dat je data verzamelt of het in boeken leest. Ze leren door het zelf te doen. Je bent erg ruimdenkend en nieuwsgierig. Hierdoor kan je zelf in lastige situaties er een positieve draai aan geven.

Dit mogen vuurtekens (Ram, Leeuw en Boogschutter) in 2023 verwachten

 

 

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️