Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 11 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

De volle maan van vanavond helpt je om volledig jezelf te zijn

Een nieuw intens hoogtepunt staat ons te wachten tijdens de volle maan van deze maand. Verwacht niet alleen onrustige nachten en vermoeidheid, maar ook inzichten die je verder in het leven zullen gaan helpen. Een mooi moment waarbij de volle maan van 11 augustus ons inzichten geeft.

Modern astroloog de Maannomade legt uit wat we van de volle maan kunnen verwachten.

De volle maan van 11 augustus 2022

De volle maan is een hoogtepunt waar we niet omheen kunnen. Berucht en beroemd en dat heeft zeker zijn redenen. Elke maand is het feest en wordt de maan tijdens dit belangrijke moment volledig door de zon verlicht.

Een ware reflectie die niet alleen visueel zichtbaar is, maar ook zeker emotioneel voelbaar. Reflecteren is niet makkelijk, daarom ‘dwingt’ de volle maan ons om tot nieuwe inzichten te komen. 

Hart versus hoofd

Ook deze maand werken zon en maan weer samen. Niet alleen in de verlichting, want de zon verlicht de maan tijdens de volle maan, maar ook om ons nieuwe inzichten te geven. Beiden staan in tegengestelde sterrenbeelden met elk hun eigen waarheid. 

Een volle maan ritueel om alles uit de kracht van de maan te halen

De zon staat in Leeuw, een stoer sterrenbeeld die zich goed voelt in grote groepen van gezelligheid.  De volle maan staat daarentegen in Waterman, een sterrenbeeld die juist meer individualistisch is.

Twee tegengestelde sterrenbeelden, want waar Leeuw aandacht en goedkeuring van anderen na streeft, heeft Waterman juist schijt aan de mening van anderen en trekt zijn eigen plan. Niet dat Waterman niet sociaal is, alles behalve, maar hij heeft anderen niet nodig voor zijn eigen geluk.  

Tegenstelling in sterrenbeelden

De tegenstelling van de volle maan maakt ons bewust van onze relatie met anderen. Wat hebben wij van anderen nodig? Alleen het gezelschap en de leuke momenten, of streven we naar goedkeuring van anderen. Willen we graag aardig gevonden en veranderen we ons daar onbewust voor of zijn we juist die paradijsvogel die zijn eigen plan trekt?

https://www.bedrock.nl/journalling-verschillenden-manieren/

Daarnaast leert de volle maan ons ook in welke mate we onszelf durven te zijn en laat ons zien hoe we nog meer onze gekke trekjes zouden kunnen gaan omarmen. Niet alleen onze talenten, maar juist de gekke trekjes die helemaal jij zijn. 

Mooie inzichten van de volle maan dus, die ons nieuwe lessen zal leren. Alhoewel het voelt alsof er een goed of fout is, is het de volle maan die ons juist laat inzien dat het hele spectrum belangrijk is. 

Fijne volle maan!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️