Maannomade
Maannomade Spiritualiteit 8 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Leer om nog meer van het leven te genieten met de krachtige volle maan van 8 november

Een nieuw intens hoogtepunt staat ons te wachten tijdens de volle maan van deze maand. Verwacht niet alleen onrustige nachten en vermoeidheid, maar ook inzichten die je verder in het leven zullen helpen. Een mooi moment waarbij de volle maan van 8 november ons inzichten geeft in hoe we nog beter voor onszelf kunnen zorgen.

Modern astroloog de Maannomade legt uit wat we van de volle maan kunnen verwachten!

Volle maan van 8 november

De volle maan is een hoogtepunt waar we niet omheen kunnen. Berucht en beroemd en dat heeft zeker zijn redenen. Elke maand is het feest en wordt de maan tijdens dit belangrijke moment volledig door de zon verlicht.

Een ware reflectie die niet alleen visueel zichtbaar is, maar ook zeker emotioneel voelbaar. Reflecteren is niet makkelijk, daarom ‘dwingt’ de volle maan ons om tot nieuwe inzichten te komen.

https://www.bedrock.nl/een-volle-maan-ritueel-om-alles-uit-de-kracht-van-de-maan-te-halen/

Hart versus hoofd

Ook deze maand werken de zon en de maan weer samen. Niet alleen in de verlichting, want de zon verlicht de maan tijdens de volle maan, maar ook om ons nieuwe inzichten te geven. Beiden staan in tegengestelde sterrenbeelden met elk hun eigen waarheid.

De zon staat in Schorpioen, een sterrenbeeld dat graag door zijn gevoeligheid en nieuwsgierigheid de diepte in gaat om de onderste steen boven te halen.

Een sterrenbeeld met een transformerende werking, die ons leert dat het belangrijk is om altijd te werken aan een betere versie van onszelf.

Hoe die transformatie tot stand komt, dat maakt niet uit want Schorpioen helpt ons om buiten onze comfortzone te treden.

Transformational Breathing: zó werkt het

De volle maan staat daarbij in Stier, een sterrenbeeld dat ons leert om het leven te nemen zoals het komt, zonder actieve veranderingen te willen toepassen. Om vooral blij te zijn met hoe het leven is en hoe wij zijn, binnen onze eigen veilige bubbel.

Twee tegengestelde sterrenbeelden die ons beiden inzichten zullen geven tijdens de volle maan over hoe we vaker actief stil kunnen staan bij het leven.

Schorpioen laat ons stilstaan en reflecteren, Stier daarentegen laat ons stilstaan en genieten wat al het fijns dat we hebben en zijn.

In de astrologie draait het niet om goed of kwaad, maar over varen in grijze gebieden en de lessen eruit halen die voor ons bestemd zijn.

Daarom zijn de volle manen zo fijn om onszelf op een nieuwe manier te ontdekken, want welke inzichten ook voorbij komen, bruikbaar zullen ze zeker zijn. Zo ook de volle maan van 8 november.

Fijne volle maan!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️