Valéry de Voijs
Valéry de Voijs Spiritualiteit 30 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Gaan elektronische apparaten kapot als jij ze aanraakt? 3x een spirituele verklaring

Ben of ken jij iemand die de speciale gave heeft om allerlei elektronische apparaten kapot te maken? Dan wil je even verder lezen. Dit zijn namelijk een aantal mogelijke (spirituele) verklaringen voor dit bijzondere – maar bloed irritante talent.

Een televisie, laptop of nieuwe iPhone: wanneer jij ze aanraakt, lijken ze opeens niet meer te werken. Toeval, of hekserij? Volgens sommigen is het geen stom toeval. Wellicht kun jij jezelf herkennen in één van de volgende mogelijke verklaringen.

Stukgaan van elektronische apparaten

Wanneer jouw laptop één keer stuk gaat, zullen er geen alarmbellen afgaan. Gaat vervolgens je magnetron, telefoon, televisie ook kapot, dan kan het haast geen toeval zijn. Het stukgaan van elektronische apparaten heeft volgens sommigen namelijk een diepere betekenis.

1. Iemand probeert met jou te communiceren

Een mogelijke verklaring voor het stukgaan van elektronische apparaten is dat iemand met jou probeert te communiceren. Klinkt heel creepy; hoeft niet per se het geval te zijn.

Op een telepathische manier probeert iemand uit jouw omgeving contact met jou te maken. De volgende keer wanneer jouw föhn dus plotseling uitvalt is er wellicht een vriendin die je probeert te bereiken.

2. Je mag leren om grenzen aan te geven

Wanneer de stoppen in jouw huis doorslaan, gebeurt dit vaak door dat er overbelasting is van elektronische apparaten. Dit zou een metafoor kunnen zijn voor jouw dagelijks leven.

Vraag jezelf in deze situatie af of jij niet te veel hooi op je vork hebt genomen. Wellicht deal jij op het moment met te veel verantwoordelijkheden en kan het helpen om hulp in te schakelen of jouw grenzen duidelijker aan te geven.

3. Je bent mogelijk uit balans

Wanneer jouw elektronische apparaten het opeens niet meer doen, hoeft dat niet per se aan de stroom te liggen. Een mogelijke verklaring is namelijk dat jouw aura uit balans is. Wellicht heb jij veel stress, woede of verdriet, waardoor jouw energie uit balans kan zijn. Of jij hier nu in gelooft of niet: het is in ieder geval een goed excuus om een lekkere massage te nemen.

Hoe we slachtoffers van oorlog kunnen helpen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️