Rosa Bertram
Rosa Bertram Betere wereld 6 jul 2022
Leestijd: 1 minuut

Hebben! De nieuwe vegan Smooth No M!lk reep van Hands Off My Chocolate

Met weinig maak je ons zo blij als met heerlijke chocolade die vrij is van dierlijke producten. Gelukkig komt één van onze favoriete chocolademerken van Nederlandse bodem met een gloednieuwe vegan chocoreep. Met de toepasselijke naam: Smooth No M!lk. 

We like!

Eerlijke chocolade

Misschien heb je weleens eens eerder gehoord van het Nederlandse chocolademerk Hands Off My Chocolate, want we schreven weleens eerder hoe Hands Off My Chocolate vrouwelijke cacaoboeren empowert in de Ivoorkust en in Ghana.

De chocoladebusiness is namelijk niet bepaald pluis, omdat veel boeren over de hele wereld enorm worden onderbetaald voor hun cacao. Daarom is het extra belangrijk om te letten op welke keurmerken de producten hebben die koopt, en dus al helemaal bij chocolade.

Vegan chocolade van Hands Off My Chocolate

Gelukkig heeft Hands Off My Chocolate dat hoog op de agenda staan en komt eveneens geregeld met een diervriendelijke chocoladereep. Want na de populariteit van de eerder uitgebrachte vegan chocoladeproducten, kon een plantaardige variant op de klassieke melkchocoladereep niet ontbreken.

https://www.bedrock.nl/dag-voor-jezelf/

Wat zit erin?

Waar ‘normale’ melkchocolade wordt gemaakt met melkproducten, is de Smooth No M!lk reep gemaakt op basis van rijstmelk en hazelnootpraliné. Dat laatste zorgt ervoor dat ‘ie tóch romig en vol van smaak is, net als een ‘normale’ melkchocoladereep.

Hou je dus wel van romige chocolade, maar eet je liever geen dierlijke producten, of wil je het gewoon eens proberen? Dan is deze reep dus gemaakt voor jou!

Inmiddels zijn er (gelukkig) ontelbaar veel vegan chocoladerepen op de markt zodat je jouw favoriete chocolademomentje niet hoeft te missen. Kijk, daar worden wij nou blij van!

Je bestelt ‘m hier of koopt ‘m bij de supermarkt in de buurt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Rock jouw inbox! 🤍

Elke zondagochtend met liefde gemaakt zodat jij heerlijk wakker wordt🧘‍♀️