Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Welzijn 7 sep 2018
Leestijd: 1 minuut

Goed nieuws: de nieuwste Tony’s Chocolonely reep is volledig vegan!

Baal jij er ook altijd zo van dat je als veganist de meeste repen van Tony’s Chocolonely niet kan eten, omdat er gebruik gemaakt is van dierlijke producten? Dan hebben we nu ontzettend goed nieuws voor je: de allernieuwste Tony’s Chocolonely reep is hartstikke vegan!

Vandaag heeft ons favoriete fairtrade chocolademerk drie nieuwe repen gelanceerd: Gekarameliseerde Pecan (28%), Shortbread Karamel (32%) en Cacaokoekje Karamel (52%). Wij zijn vooral fan van de laatste, want er zijn in deze reep geen dierlijke producten te vinden. Dat maakt ‘m helemaal vegan, waardoor hij geschikt is voor veganisten om te eten. Yes, you go Tony’s!

Limited Tony's Chocolonely Puur Cacaokoekje Karamel

Het design van de kleurrijke reep is gemaakt in samenwerking met AFRIEK. AFRIEK is een Nederlands fashion-label met als doel om het stereotype beeld van Afrika te veranderen. Ze brengen Nederlandse ontwerpen samen met de creativiteit en het vakmanschap van kleermakers in Rwanda.

Hier koop je de vegan chocolade van Tony’s Chocolonely

De Limited Editions chocoladerepen zijn vanaf vrijdag 7 september 2018 tijdelijk verkrijgbaar bij o.a. de Bijenkorf, Marqt, Wereldwinkels, WAAR, Jamin, op Schiphol en in cadeau- en delicatessenwinkels. Meer lezen over alle repen? Je leest het nieuws bij ons culinaire zusje Culy.

Nog meer lezen over chocolade?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Vegan kookinspiratie nodig?

Schrijf je in voor de mailing en ontvang BEDROCK's Grote Vegan Kookboek plús elk weekend de best gelezen artikelen 🌿

Reageer op artikel:
Goed nieuws: de nieuwste Tony’s Chocolonely reep is volledig vegan!
Sluiten